Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy hívjátok a kis pocaklótokat?

Hogy hívjátok a kis pocaklótokat?

Figyelt kérdés
ha a nevén már, mi a neve? vagy hasonló "néven", mint pocaklakó,az esetben hogy hívjátok, említitek?

2017. jún. 10. 11:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
78%
Mi csak babaként emlegettük, bár nálunk nem volt nagy pocakkultusz, tehát ha hazajött a párom én kaptam puszit, a hasam nem. Nem beszéltünk hozzá, így néven nem is volt szükséges szólítanunk. Ha valakinek beszéltünk róla, akkor babának neveztük. Direkt meg sem nézettük a nemét. Nevünk viszont volt az utolsó hónapra fiúra és lányra is, sőt minden kombót lejátszottunk, hogyha lesz tesó (mert akartunk) akkor milyen neve lesz a másodiknak, hogy a kettő passzoljon majd, akár kettő fiú, kettő lány, vagy egy lány egy fiú lesz a vége, ráadásul kettő nevet akartunk. Kettő lányunk lett.
2017. jún. 10. 12:23
 12/40 anonim ***** válasza:
46%
Pindur
2017. jún. 10. 12:24
 13/40 anonim ***** válasza:
60%
A nevén neveztük, durván a 6. héten döntöttük el, hogy mi lesz a neve.
2017. jún. 10. 12:32
 14/40 anonim ***** válasza:
49%
A legelső volt, hogy nevet választottunk neki, mióta tudjuk a nemét, úgy hívjuk. Előtte általános becenevek voltak: baba, bébike, cukorborsó, tökmag, manócska stb.
2017. jún. 10. 13:03
 15/40 A kérdező kommentje:
első válaszoló: ELFOGADTAM VÁLASZOD! SAJÁT VÉLEMÉNYE MINDENKINEK VAN! DE EGY PÁRNAK NAGY ÖRÖM,SZERINTEM A TÖBBSÉG BESZÉL BABÁJHOZ,MÉG ÁLLAPOTOSAN, Szólítja valamilyen néven.... FŐLEG MINT PL MI IS,11 ÉVE VÁRTUNK RÁ...!
2017. jún. 10. 13:04
 16/40 anonim ***** válasza:
73%

Sehogy sem.

Ha valaki kerdezte,csak annyit mondtunk,jol van a baba,es mi is. Nem kerekitettunk neki nagy feneket. Nem is szerettem a terhesseget,nagyon rosszul voltam mindig. A szulesrol nem is beszelve. Nem is akarunk tesot.

Megegyszer nem tudnam bevallalni. De,termeszetesen szeretjuk a fiunkat,Antonio lett,mert apuka nem magyar,es mi kinnt elunk!

2017. jún. 10. 13:07
 17/40 A kérdező kommentje:
cuki neveket használtok, használtatok ! Megírjátok a nevüket? Persze aki nem írta meg válaszában, arra gondolok!
2017. jún. 10. 13:20
 18/40 anonim ***** válasza:
73%
Rozsomák.
2017. jún. 10. 13:30
 19/40 anonim ***** válasza:
74%
Bogyeszka
2017. jún. 10. 14:25
 20/40 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom ki pontozgat le ennyire bőszen mindenkit, aki becézte a babáját. Nem tudtam hogy ez ekkora bűn 🙄
2017. jún. 10. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!