Más is legyengül a terhesség vége felé? 31hetes terhes vagyok, kb egy hete nagyon fáradt vagyok, gyenge, félóra házimunka ugy kifáraszt mintha minimum egész nap hajtottam volna. Korainak tartom ezt a kimerültséget.
Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 10:13
11/14 anonim válasza:
2-es válaszoló vagyok. Nekünk első baba, kisfiú. Még hiányzik a kiságy, pelenkázó, kiskád meg néhány apróság, de 1-2 héten belül igyekszünk beszerezni. 😉 Mindenkinek kitartás és gratulálok a babákhoz!!! ☺☺
12/14 anonim válasza:
9-es, gondolom félig meddig az én válaszomra utaltál, nem vagyunk egyformák. Mint írtam, nekem nagyon nem tett jót, hogy túl sokat pihentem, mert én nem tudtam onnan új erőre kapni.
Most meg nem mártírkodás vagy hősködés, hogy igyekszem, hogy a 20 hósom ne lássa kárát a terhességemnek. De nálam ez sokkal jobb, mert hamar vége a fáradt időszakoknak, aztán meg semmi bajom. Míg első babámmal hónapokat kínlódtam végig. Most pl így az utolsó hónapban is nagyon könnyen mozgok, míg első babámmal ezt pont nem mondhattam el magamról. (Hízni kb ugyanannyit sikerült eddig és ugyanolyan súlyról is indultam, szóval nem ezért van a különbség az biztos)
13/14 anonim válasza:
Ja lemaradt, hogy 5-ös voltam.
14/14 anonim válasza:
Valahol meg kell talalni az aranykozeputat a pihenes es az aktivitas kozott, ha faj a hasad, akkor viszont mindenkepp pihenj. Amugy minden terhesseg mas, persze, egyszerubb az elsonel elhagyni az embernek magat, mert nem kell a masik gyerek korul rohangalni, de tuleroltetni sem szabad, a hasfajas mar a tuleroltetes kategoria, akkor le kell pihenni. Ha 1 ora alatt teszed meg az 5 perces utat haza a boltbol, akkor se tortenik semmi. Nekem az elejen voltak olyan napjaim, amikor meg sem tudtam mozdulni, mondjuk dolgozni bejartam, de baromi faradt voltam, ugyhogy munka utan hazaertem es pihentem. Kovetkezo heten kutya bajom sem volt es nagytakaritottam, pedig elozo heten meg mosogatni is a paromnak kellett. Hallgatni kell a tested jelzeseire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!