Kinek milyen, , tünetei, , voltak a pozitív terhességi teszt előtt és még mielőtt késett volna?
Köszi az eddigi válaszokat :)
Nekem holnap kell megjönnie,de egy jó hete kicsit másabb ,,tüneteim,, vannak mint szoktak lenni. A melleim kicsit jobban fájnak mint ezelőtt (bár kb 2 napja enyhült a fájdalom) és 2x szurkálgatott a hasam alja középtájon ami sosem volt eddig jellemző. És már egy hete görcsölgetek,pedig mensi előtt csak 2-3 nappal szoktam és enyhén,tegnap viszont erős görcseim voltak,azt hittem azonnal megjön. Meg kicsit sűrűbb lett a vizeletem,érzem amikor pisilek hogy nem olyan híg (vagy nem is tudom hogyan fogalmazzam meg). De ezektől függetlenül szerintem menzesz lesz ebből,de a hétvégén kiderül.
Köszönöm a válaszokat :)
Nekem ma reggel megjött,a hasszurkálás becsapott mert olyat a két terhességem óta nem éreztem. Legközelebb ha megint fog szurkálni a havim előtt nem fogok már meglepődni legalább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!