Pozitív teszt esetén szerintetek meddig lehet eltolni az első nőgyógyászati vizsgálatot?
Ha nincs semmi panaszod (vézés, barnázás), akkor a 10. hét még belefér. Az első kötelező vizsgálat a 12. heti genetikai ultrahang, arra még fogsz kapni időpontot így is. Illetve kell még 1. trimeszteri vérkép, de azt is meg lehet csináltatni a 12. hét után.
Válassz valamilyen terhesvitamint, amelyik szimpi, és szedj mellé 2x1 Magne B6-ot, ezzel megtettél mindent, amit lehet.
Ha nincs panaszod sztem jó az a 10. hét. Szedd a terhesvitamint, pihenj amennyit tudsz és maximum ha az téged megnyugtat menj be valamelyik ingyenes rendelőbe, hogy rádnézzenek. Enyhe kis görcsöker azt mondják normális, max szedhetsz rá magbe b6-ot az jó a hányingerre is.
(Mellékesenm, nekem mondjuk nem mondta a dokim soha, hogy 10.héten kezdjek el járni és nem tudom, hogy a tiéd azért kérte, mert szerinte felesleges előbb, vagy mert éppen nyaral, vagy nincs nála szabad időpont, de nekem mindenesetre megnyugtató volt látni, a 6-7. héten a szívverését és, hogy a baba jó helyen van és nem méhenkívüli terhes vagyok stb. De nem ebből kell kiindulni, én eléggé pesszimista vagyok, nekem kellett ez a tudat, mert megevett volna a kíváncsiság)
Muszájnak semmiképp nem muszáj ha jól vagy, nekem is max. egy vérvétel volt meg pár ultrahang amin petezsákot meg szívhangot nézett és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!