Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt esetén szerintet...

Pozitív teszt esetén szerintetek meddig lehet eltolni az első nőgyógyászati vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Annyi a problémám, hogy az orvosom nagyon későre adott időpontot.... Viszont ragaszkodok hozzá. :( Tapasztaltabbaktől kérdezném, hogy hányadik hét szerintetek a legkésőbb ami még belefér? nem szerettem volna máshova menni, de lehet muszáj lesz.
2017. máj. 30. 18:11
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál.... Gondoltam megírom. lényeg, hogy megkérdeztem későn érkeztem e, mire mondta a doki h egy másik páciens nálam később esett teherbe és már másodszor ment... semmivel sincs nálam előbbre, csak többször idegeskedik, többször vizsgálják. Azóta túl vagyok egy nyaraláson, jelenleg 8 hetes terhes vagyok, már csak a családnak kéne bejelenteni... :D
2017. jún. 26. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!