Utolsó menstruácio elsö napja 11.21, aktus 12. 09-11. Nem várt után pozitiv teszt, de nem látott még semmit?
Aham.:) ertem.:)
Szerintem menj el magànorvoshoz hatha jobban foglalkozik majd veled. Nekem cisztanak neztek az 5hetes terhessegem.
Köszi a linket... :-D :-D
De nekem nem volt HCG MÉRVE....
Honapok óta nem tettem fel kérdést.. :-D
Szerintem fiatalabb a terhesseged, mint te gondolod.
Azert hiszem, mert nekem nov 20-an jott meg a menstruaciom, en ra ket hetre (azaz dec 4-n) ovulaltam, ez biztos. Az nekem epp kozepido volt, 28 napos ciklus 14. napja. En tegnap voltam elso uh-n es 6 hetes 4 napos lennek mensi es ovu szerint is. (Nalam 5 mm-es embriot talaltak szivmukodessel, de igy is kisebb mint kellene, szoval en is izgulok, mert volt mar 3 vetelesem es volt, amelyik igy kezdodott.)
Szoval: nalad az aktus eleve 5-7 nappal kesobb volt, mint nalam az ovulacio, igy meg az 5 napot levonva az en terhessegi korombol sem voltal tegnap 6 hetes. Betoltott 6 het elott nem biztos, hogy latnak mar embriot.
Raadasul az, hogy az aktus mikor volt nem egyenlo azzal, hogy mikor fogant meg a baba, mert siman ovulalhattal te az utolso aktus utan 2-3 nappal is, meg akkor is eletkepesek a spermak es foganhatott akkor is.
Az aktus nem pontos kiindulopont, sem az utolso mensi elso napja, ha ismert biztosan az ovulacio datuma, max azt lehet biztosra venni.
De ha jol ertem, akkor te azt nem tudod.
Ezzel nem azt mondom, hogy biztosan minden rendben van, barcsak ilyen egyszeru lenne, akkor en sem ott tartanek most, ahol.
De az esetedben siman belefer, hogy nem annyi idos terhes vagy, mint amennyinek gondolod magad. Ilyenkor par napon mulik, hogy egy ures petezsakot lassanak uh-n, 3 nappal kesobb meg mar embriot szivmukodessel.
Persze hogy remenykedj es ha egy het mulva visszamesz, akkor mar biztos kepet kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!