Utolsó menstruácio elsö napja 11.21, aktus 12. 09-11. Nem várt után pozitiv teszt, de nem látott még semmit?
Figyelt kérdés
Számolásom szerint 6hetes terhes vagyok. Ma uh petezsák benne szikholyag..és semmi más. Azt mondta a doki hogy vagy el vagyok számolva, vagy kezd elhalni a terhesség. Elszámolás.nem.lehet, mert azota sem voltunk együtt a párommal, tehát kisebb terhes nem lehetek! Szerintetek lesz ebből valami, vagy ne is reménykedjek?2017. jan. 5. 17:31
11/25 anonim válasza:
Az én esetem nagyon cifra. Már 10+1 hetes lennék, de nem vagyok csak 8+6 ma, mivel később fogant. 6+3 voltam amikor még csak petezsák volt szikhólyaggal és nagyon keresve egy 1-2 mm-es embrió, de ezt még a papíromra sem írta rá az orvos. 2 hét múlva kellett visszamennem és már 18mm és volt szívhang. :) Az lehet, hogy az aktus akkor volt, de nem tudhatod mikor volt a fogantatás, pár nappal később még lehetett az utolsó aktus után. Elhiszem, hogy aggódsz, mert tudom, hogy én is mit éltem át, de még ne gondolj a legrosszabbra. Pár nap is sokat számít ilyenkor! Drukkolok!
12/25 Ronika86 válasza:
Nekem az utolsó menszi november 22. Mi 6+ 3 hetesek vagyunk és nálunk van már szív hang is 4.5mm az embrió .. szerintem elszámoltak valamit .
13/25 Ronika86 válasza:
Mármint nálad .. menj el egy másik orvoshoz is szerintem.. hátha jobb a gép és lát embriót is :)
14/25 anonim válasza:
Most neztem 45%ra le lett huzva a valaszom amiben leirtam h velem hogy volt h minden ok volt es mar 10 hetes vagyok... biztos rosszat irtam h erre negativ jelek jottek.
15/25 A kérdező kommentje:
Nem én húztam le a válaszod....
2017. jan. 8. 07:46
16/25 anonim válasza:
Ezt nem is hittem kedves kerdezo! :) Nem csak Te tudod ertekelni.
17/25 anonim válasza:
Az enyémet is lehúzták, pedig a színtiszta igazat írtam le... 11-es válaszoló
18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szerdára van idöpontom uh...majd akkor kiderül.
2017. jan. 9. 08:09
19/25 Ronika86 válasza:
Mindenképp írd meg, hogy mi újság ;) szurkolunk:*
20/25 anonim válasza:
Most számolgattam, hogy nem is középidőben voltatok együtt, hanem a ciklus 19-21. napján (ha jól számolom), akkor meg egyértelmű, hogy még nem volt embrió. Az akkor lett volna már, ha középidőben fogant volna pontosan. Jó lesz minden!!! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!