Van még itt olyan kismama, aki lemaradt a 12 hetes ultrahangról?
Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 20:48
11/13 anonim válasza:
Ha nagyon aggódsz, akkor csináltathatsz egy prena tesztet (csak down-ra 75.000 forint, down, edwards, patau kor és nemi kromoszómákra 180.000 ft), vagy ha biztosra akarsz menni akkor egy biopsziát.
Ha budapesti vagy a Czeizel intézetben csinálnak SOS ultrahnagot, akár őket is felhívhatod, viszont szerintem nagyon sok értelme nincs, hisz amiket néznek a 12 hetes uh-n, azt mér később nem lehet.
12/13 A kérdező kommentje:
Kisfiam,aki júliusban 2 éves még szopizott április közepéig.menstruációm nem volt,nem volt az ég világon semmi de semmi tünetem,se hányinger,se görcs,semmi,ami arra utalt volna,hogy terhes vagyok.A kisfiamat cipeltem,napi többször babakocsistól a lépcsőn fel le,úgy több mint 20 kilo,rohantam egész nam,semmiben nem kíméltem magam,mert eszembe se jutott a terhesség.Áprilisban volt esedékes a rákszűrés,elmentem,a doki megvizsgált,levette a kenetet,és NEM VETTE ÉSZRE,HOGY TERHES VAGYOK Ő SE.Az előtt két héttel hagyta abba a szopit a kisfiam,rákszűrés után pár nappal meg is betegedtem,majd májusban nem.Aggódtam,hogy a hormonokkal lehet gond,vagy esetleg valami baj van,ezért elmentem a dokihoz.Terhességre még mindig nem gyanakodtam,mivel semmi bajom nem volt,fiammal meg az első 3 hónapot végig véreztem egy enyhe sétától,kórházba is voltam,végig szinte feküdnöm kellett..Az orvos megvizsgál,azt mondja,hogy lehet terhes vagyok.Csinált ultrahangot,azt mondja h kb.8-9hetes,másnap menjek be a korhába egy ultrahangra.Bementem,ott pedig közölték,hogy 15 hetes az én kicsike kincsem. <3
2017. jún. 9. 12:36
13/13 anonim válasza:
Jól benézte akkor az orvos, hogy a 15 hetes terhességet 8-9 hétnek mondta.
Biztos minden rendben lesz. Boldog babavárást! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!