Ez lehet barnázás?
Én hülye nem tettem be tisztasági betétet, és a bugyin valami elszíneződés van, viszon wc papíron semmi nem volt egész nap, plusz betettem azt pár órára betét helyett, akkor sem.
Megnyugodhatok?
Most mit kell csesztetni a kérdezőt?
Szerintem nem barnázás, nekem is volt 2x ilyen progeszteron mellett az első 12 hétben. Szerintem a folyásod lett sötétebb, 1-2 nap és elmúlik remélhetőleg. Ha viszont a WC-papíron is megjelenik valami, akkor én mennék a dokihoz.
Mit szeretnél hallani, hogy minden oké?
Nem tudlak megnyugtatni, mert ha vért látsz, akkor az baj. Akkor is, ha pici a folt, és akkor is, ha csak egyszer fordult elő.
Hogy megnyugodhatsz-e attol függ, hogy ismétlődni fog-e, nő-e a mennyiség. Nekem volt kb. a 10. hét körül hasonló egyszeri barnázásom WC-papíron látható. Én nagyon megijedtem és azonnal elrohantam az orvosomhoz, mire kivizsgált már alig látta nyomát és azt mondta, hogy ez kb. semmi :-). Ilyen mini mennyiség bármitől lehet, méhnyak körül sok erecske pattanhat meg. Még UH előtt mondta, hogy a baba szerinte 100% biztosan rendben van és úgy is volt. Nem ismétlődött többször.
Ha viszont erősödne, újra látnád én biztosan orvoshoz mennék.
A barna folyás az vér, csak a kis mennyisége miatt megalvad. Barnázás=gyenge vérzés, ezzel legyél tisztában az egész terhességre nézve.
Szerintem ha a wc papíron látod a víztiszta hüvelyváladékot, akkor nem barnázásról van szó. (A színes bugyi megtévesztő tud lenni.) De figyeld nagyon a papírt mindenképpen és ha azon is van elszíneződés, akkor irány a doki.
14+6 hkm
No komment....
Ha a bugyi nem fehér hanem mondjuk piros v fekete...tök mindegy...szóval honnan a francbol tudja h barna e...pfuuu.Nem az volt a lényeg h milyen hanem h baj e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!