Ez lehet barnázás?
Én hülye nem tettem be tisztasági betétet, és a bugyin valami elszíneződés van, viszon wc papíron semmi nem volt egész nap, plusz betettem azt pár órára betét helyett, akkor sem.
Megnyugodhatok?
akkor még egyszer.
nem tudom, mit látok, mert nem lehet megállapítani, viszont nem folyás, mert wc papíron, máshol nincs, nem látni, üres. csak a bugyin van folt.
Akkor megegyszer. Ha Te sem tudod mit latsz, honnan tudna barki interneten keresztul.
Barna? Ha igen, akkor barnazas.
de nem ez a kérdés, olvasd már el. az a kérdés, hogy ha egyébként nincs a papíron, wc-ben, sehol, akkor vajon olyan dolognak számít-e (mert egy folt, egy egyszeri folt) ami miatt rohanjak orvoshoz.
nem tudom, mit látni, nem akarom részlezetni, de ha logikusan belegondolsz, nem mindenki hord mindennap fehér bugyit.
De logikusan gondolj mar bele legyszi te is: sziasztok latok egy foltot, nem tudom milyen szine van szerintetek milyen?
Hat bammeg.
ha a terhesség témakörben vagyunk, szerinted?
igen, terhes vagyok, 7+3
azt is megkérdezted, terhes vagyok-e ;)
köszi a a csodás hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!