Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy a 24. héttől lesz...

Igaz, hogy a 24. héttől lesz látványos a hasam?

Figyelt kérdés
22 hetesek vagyunk, első baba.Nő, növöget a hasam, de szerintem ahhoz képest, hogy túl vagyok a félidőn, kicsi.Már mások is megjegyezték, hogy nem látszik annyira, nem nagyon nő a hasad, és olyan rosszul esett.A védőnő szerint semmi okom aggódni, lehet, hogy csak hátrébb fekszik, és a 24. héttől kezd majd rohamosan nőni.Hát, már nem bánnám, mert unom a megjegyzéseket.Nem lesz egyből óriás pocakja az embernek!
2010. máj. 18. 11:04
 1/9 A kérdező kommentje:
A Picivel minden rendben, egészséges, és a méretei is napra pontosan megfelelnek a korának.
2010. máj. 18. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Én 7 hónapos terhesen mentem kismama nadrágot venni, akkor az eladó azt kérdezte, hogy 3-4.hónap?

Nekem az utolsó hetekben indult be a pocakom.:) De akkor aztán nagyon! Bár így is kicsi hassal mentem szülni, a babám sem volt túl nagy (2950g és 50cm), de idekint "behozta a lemaradást".

2010. máj. 18. 11:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek lesz hatalmas pocija.

Előnye hogy a bőr tuti nem nyúlik ki és szülés után valószínű pont olyan lesz a hasad mint terhesség előtt

2010. máj. 18. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:
:) a 30. héten vagyok, és mindenki megjegyzi, hogy nincs nagy hasam. Második babám egyébként. Én azt szoktam mondani, hogy cipelnétek ti ezt a nem nagy hasat, és megtudnátok. :) Egyébként furcsa mert vékony testalkat vagyok, elvileg jobban meg kéne látszani a pocaknak, de egyébként sem sokat híztam. Nyugi. Van akkora pocakod amekkora kell. Másokkal meg ne is foglalkozz, az a lényeg, hogy a baba ok. A végére meg majd visszasírod a "kis pocit". :)
2010. máj. 18. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:

nekem olyan 17hetesen nőtt meg úgy hogy látni lehetett hogy kismama vagyok, de inkább hogy kicsit túlsúlyosnak néztem ki pici pocakkal :-) azóta megállt.

21+4 hkm

2010. máj. 18. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Akik nem ismertek, 24 hetesen kezdtek gyanakodni, hogy lehet, hogy babás lennék? :o)
2010. máj. 18. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok.

23 hetes vagyok, s nem nagy a hasam, azt hiszik hogy pár hónapos vagyok, vagy éppen poénosan megkérdik hol hordom a babámat:S

Terhestornán is , mintha nem lenne hasam...

Én is szeretnék már büszkélkedni, milyen nagy a hasam, de még várni kell:S

Fel a fejjel! A lényeg hogy egészséges!

2010. máj. 18. 11:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Hát, kíváncsi leszek, meddig bújkál még a kislányom:))
2010. máj. 19. 06:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsi a hasam. Most 25 hetes vagyok, lassan növöget. Május elsejére (22+4 hetesen), egyik napról a másikra nőtt nagyobbat, de még így se feltűnő. Nekem is rosszul esett, hogy mindenki azt mondja, nem látszik, stb. Legdurvább: "még simán letagadhatnád". Mióta viszont a védőnő megjegyezte, hogy milyen izmos a hasfalam, azóta nem búslakodom, hanem inkább büszke vagyok. Nem baj az, ha a nyári kánikulában nem lesz hatalmas a hasunk, hanem élvezhetjük a nyarat! Nekem kisfiam lesz :-) Nem is olyan kicsi, múlthéten 717g-ra becsülte az UH, nem is értem hogy fér bele a pocimba.
2010. máj. 19. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!