Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire látványos az, ha...

Mennyire látványos az, ha leszáll a méh? Hogy működik ez?

Figyelt kérdés
Nekem például körülbelül másfél hónapja amúgy is sokkal inkább lent dudorodik a pocim, és azóta be is van már fordulva a baba, akkor lehet hogy ezt a "leszálllást" én észre sem fogom venni? Nagyon látványos?(33 hetes kismama)
2009. márc. 30. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy nagyjából a 36. héten vagy utána esedékes. Nem igazán a méh száll le, hanem a baba illeszti be a fejét a szülő csatornába. A feje előtt igazából már nincs magzatvíz. A szülés előtti manuális vizsgálatoknál a doki szokta nézni, amikor már beilleszkedett akkor nem lehet a koponyáját beemelni. Ezt a leszállást Te is több tünetből észre veszed. Emiatt enyhülnek a szülés előtt a légszomjra és gyomorsavra vonatkozó kellemetlen tünetek. Alkat függő is de ha korábban nem fért be a kezed a melled és a pocakod közé most újra befér. Neked igazán csak oldalt nézve a tükörben lehet szembe tűnő, de a környezet is észre szokta venni.
2009. márc. 30. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:

én holnap kezdem a 36.-hetet, és kb egy hete mondják sokan azt, h lent van a pocakom. Én nem tudom eldönteni, mert most nagyot nőtt a babám,nekem azért tűnik furcsának. Inkább lefelé kerekedik, mint felfelé, oldalra vagy "előre". Sokak szerint kb 1 hetem van :)

kezem befér, de ha bepucsít a fiam akkor egészen felül dudorodik a popsija. a 29 hetes 4D-n már egészen lefelé volt, de kb 1-2 hete illeszkedhetett be. észre lehet venni, sokkal lomhább, nehezebb a pocak, szinte a gravitáció is jobban húzza.

bocsánat kicsit hosszú lettem :)

2009. márc. 30. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi a 40. hétben vagyunk, és fent van a pocim. Meg közben lent is, mert olyan nagy :) A férjem szerint pár napja ugyan picit lentebb van talán, de én nem igazán érzékelem ezt. Nem is tudom hova tud ilyenkor lejebb menni, mert olyan nagy pocim van, hogy lent is teljesen ott van. Van akinek viszont nagyon látványos ez a "leszállás" állítólag.
2009. márc. 31. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!