Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megyek 4d-s ultrahangra!...

Ma megyek 4d-s ultrahangra! Betöltöttem a 25. hetet! Látványos lesz már ilyenkor?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg még várni kellene?

Voltam 16 hetesen de nem volt látványos!

Köszi a válaszokat!

Üdv 25 hetes kismami

2008. nov. 26. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi 24 hetesen voltunk, ajjééé, hogy látványos! Már látszanak az arcvonások, ahogy nyitja-csukja a szemét, sőt, még az is látszott, hogy éppen pisilt, mert állt a kukija :-)

Nagyon-nagy élmény!

2008. nov. 26. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Mi is akkor voltunk(25 hét 1 nap), igen, látványos! Bár a mi babónk a lepény fele volt fordulva és csak néha kandikált ki, fel kellett ébreszteni:ráztuk a pocakom. Mosolygott, ha szerencséd van integet valamnt meg is tudják mondani már a nemét is!

De nagyon szupi volt, már teljesen babaformájú, csak híznia kell!

Szép élményeket és boldog egészséges babavárást

31 hetes kismama

2008. nov. 26. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, látványos lesz! :) Azt mondják, a legjobb a 22. és a 30. hét között menni. Szóval pont jó időben mész. :) 37 hetes
2008. nov. 26. 11:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, már nagyon várom hogy mehessek!

Boldog babavárást nektek!

2008. nov. 26. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A látvány garantált de csodák nincsenek mert ha elbújik az arcocskáját nem mindig látni!Azon kívül mindent és nagyon tuti élmény ! Én Győrben a Bem Téren voltam A Győrgy ultrahangban ahol nagyonkedvesek voltak és gyönyörű a hely! liza
2008. nov. 26. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!