Lehet terhesen strandolni?
Figyelt kérdés
Volt aki strandolt?2010. máj. 18. 10:58
1/12 anonim válasza:
Szerintem mindenki... Mégis miért ne lehetne?
Én strandoltam.
2/12 anonim válasza:
Én nem mertem. Féltem, hogy elkapok valami fertőzést.
3/12 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szerintem a Canesten-es megoldás nagyon jó D
4/12 anonim válasza:
Hát, én most 22 hetes vagyok, de idén nyáron ki fogom hagyni.A medencékbe semmiképp nem megyek be.Úgy vagyok vele, hogy a terhesség előtt is érzékeny voltam az ilyen közös dolgokra ( 1 uszoda=1 gomba fertőzés), és most nem hiányzik semmilyen gyulladás, fertőzés.Nem akarok hazavinni a gyerekemnek semmit.Arról nem is beszélve, hogy hányan végzik el benne az ügyes-bajos dolgukat.Nagyon szeretek strandolni, de most nem fogok.Kibírok ennyi áldozatot.Meg a kismamák hamarabb is leégnek, akár az árnyékban is.Eddig minden nyáron voltunk valahol, most nem megyünk.Egyszer ki lehet bírni.Egyébként a medencéket az orvosok sem javasolják.Ha strandolni akarsz, akkor inkább a Balaton, vagy tavak, folyók.De ezt neked kell eldöntened.
5/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Persze a fertőszések miatt van némi rizikó, de az ugyanúgy ott van, ha nem vagy terhes akkor is. Elég kevés fertőzés van, amitől mindkettőtöknek félnetek kell, 99%, hogy nem üt be.
A pocak meg már szinte divat...
6/12 anonim válasza:
Igen, természetesen voltam. Soha semmit sem szedtem össze. Amúgy minden nap úsztam a 7. hónap végéig.
7/12 anonim válasza:
Dunában fürödtem 7 hónaposan. Naaaagyon hideg volt, de jól esett! :o) (Olyan helyen, ahol lehet persze...)
8/12 anonim válasza:
Én is strandoltam mindhárom terhesség alatt, de össze is szedtem egy alkalommal egy gombás fertőzést. Nem is voltak nekem ezek a strandolások önfeledtek, ahogy visszaemlékszem. Én is nagyon tartok a fertőzésektől...
9/12 anonim válasza:
A strandolással azért kell vigyázni, mert fertőzést szedhetsz össze. Ez pedig a koraszülések leggyakoribb okozója. Ha úszni szeretnél akkor inkább a hidegebb vizű uszodákat ajánlom, még jobb az olyan hely ahol babaúszást is tartanak, mert ott még jobban vigyáznak a víz minőségére.
10/12 anonim válasza:
6 hónapos terhes voltam, s volt 3x hüvelygyulladásom, pedig, még itthon sem ülök rá a wc-re, zuhanyzok, ügyelek a higiéniára azt mégis...
Szóval inkább kihagyom , ne hogy újra gyulladásom legyen.Ennyit megér!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!