Tegnap iszonyatosan nagyon fájt a fejem, tényleg alig bírtam ki, és bevettem egy fél szem Rubophnet. Ugye ez nem volt rossz döntés?
Figyelt kérdés
Használt is elég hamar. Ez az első bogyó, amit a terhesség alatt bevettem, máskor is fájt már egy kicsit, de most nagyon-nagyon, mellette még olyan, mintha kicsit hányingerem is lett volna.
29 hetes kismama vagyok
2008. okt. 16. 08:30
1/5 anonim válasza:
nem lesz bajod,ne aggódj!Pláne egy 1/2 szem tablettától!
2/5 anonim válasza:
A terhesség alatt paracetamol tartalmú fájdalom- és lázcsillapitó biztonságosan alkalmazható.Ne aggódj ez miatt. Azt én is észre vettem magamon, hogy hatásosabb pocakvárósan , hamar hat.
Nyugodtan vedd be, mert rosszabb ha fájdalmad van, a baba is megérzi...37 hetes pocakos
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. okt. 16. 09:29
4/5 anonim válasza:
Tarts otthon Panadolt, azt terhesen is lehet szedni. De biztos, hogy ettől sem lesz bajotok, pláne ilyen kis dózisban.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem ezt a 3-at mondta a doki: rubophen, algopyrin, panadol!
Nyugodj meg, semmi baj nincsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!