Elevit tapasztalatok? Nektek jó volt?
Okozott panaszt, amirőp tudjatok h ez a vitamin okozta?
Elszeretnék kezdeni szedni egy terhesvitamint, volt egy vetelesem es gondoltam jot tenne , ha nem csak a folsavat szedném ezekután. Drága ?
Szia, nekem elevittől székrekedésem volt.. Ha már terhes vitamin a gravida jobb. De vetélés után érdemes inkább TSH-t és inzulinrezisztenciát nézetni.
E vitamin és folsav no meg d vitamin (bár az nyáron nem szükséges) Csak ennyi kell.
De a lényeg én személy szerint nem javaslom az elevitet. :)
Sok sikert!
A gravidában nincs vas legalabbis én ugy hallottam. Tehat az maximálisan kilőve.:)
E vitamint is szedek amiota clostit szedtem! Napi 300mgot a 25.ciklusnapig
Egyebkent elso veteles szval nem stresszelem magam vizsgálatokkal , meg hat korai lenne mivel ilyenkor nem kapnánk valós eredményt veteles utan semmilyen hormont nem nézetunk. Ezt mondta az endo dokim mikor hormonsort akartam nezetni h vajon mi a gond. Szval oda is csak júliusban megyek :)
Amugy ha a napi 2 vastabi nem okoz nekem szekrekedest sem a trimeszter vitamin akkor lehet h semmi.:)
Koszi a valaszod ment a zold. Kedves vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!