Az elevit szedés? Ki mit tud /tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van már egy kislányom de akkor még nem volt az elevit.Most nem tudom hogy szedjem vagy ne? Az első szülésem óta, nem marad meg a baba, elhal/elvetélek és verzem. De most ismét terhes vagyok 6.terhesseg dokihoz holnap megyek halisten eddig semmi baj nincs. Csak ritkán picit görcsöl. Kérdésem, hogy az elevitet ilyenkor is el lehet kezdeni szedni vagy ha veszélyeztetett terhes vagyok inkább ne szedjem? Mivel olvastam ezt a székrekedés. Válaszokat köszönöm2015. okt. 12. 11:43
1/2 anonim válasza:
Nem függ össze a terhesvitamin és a vetélés, se pozitív, se negatív értelemben. Én fontosnak tartom a szedését terhesen, előtte meg a folsavat. Nekem nincs székrekedésem, pedig a vitamin mellett napi két vastablettát is kell szednem vérszegénység miatt. Székrekedés -aki hajlamos rá - gyógyszerektől függetlenül is kilakul.
2/2 anonim válasza:
Görcsölésre inkább magnéziumot szedj, persze Elevitet is lehet, de abban elég kevés magnézium van - és folsav sincs túl sok, de azt is lehet külön venni.
Ráadásul a magnézium székletlazító, én az Elevit mellett külön vasat is szedek, hajlamos is vagyok a székrekedésre, de valószínűleg a magnézium miatt most mégis egész jól beállt.
Kérdezd meg az orvosod, bár sokan úgy vannak vele hogy ha gondolod (és van rá pénzed) szedd nyugodtan, bajod nem lesz tőle, ha bármilyen hiányod van azt pedig írnak fel külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!