19+4 napos magzat mozgása? Írnátok saját tapasztalatokat?
Eddig picit éreztem a baba mozgását,de csak tényleg apró izomrángás féle kis böködéseket.Azt is csak általában este a hátamon fekve.
Tegnap óta viszont bárhogy próbálom,hogy csak egy pici jelet adjon,semmi.Ettem csokit,ittam pár korty kólát,"zongorázgatram" a hasamon,de nem hatott.Tegnap mikor ki-be szálltam az autóból,mindig fájdogált a hasam alul. Ennyi idősen ez normális?
Szintén első baba. 19+4 voltam, amikor először éreztem egyértelműen, hogy mocorog. Azóta egyre többször jelet ad magáról, de főleg este, ha lepihenek. Van, hogy néha napközben is. Tegnap este oldalt feküdtem, és eléggé bepörgött.😊
Teljesen normális, ha nem érzed még egyfolytában. Ez az idő később jön el, én is várom. Plusz az is jó lenne már, ha a párom is érezné, de még arra is várni kell. 20+6 hkm
Tegnap este azért már mocorgott és ma is,így nyugodtabb vagyok.Jelzett nekem:-)
Köszönöm,hogy írtatok és mindenkinek nagyon boldog és szép babavárást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!