Mikor tettetek ki facebookra hogy babat vartok?
Figyelt kérdés
:D mindenki megvarta hogy teljen el a 3 honap vagy hamarabb ?2017. jún. 3. 18:52
21/32 anonim válasza:
Eddig még nem raktam ki és nem is szeretném.
23/32 anonim válasza:
Nem tettük se a kisfiamnál se most. Jelenleg 29. hétben vagyok. Majd megyünk pocak fotózásra , akkor kb 33-34 hetes leszek , abból teszünk majd ki és kisfiamnál is ugyan így volt. De akinek tudnia kell az tudja az elejétől fogva.
24/32 anonim válasza:
Már megszületett de nem posztoltam ki és nem is fogom.Akinek akartam küldtem róla privátban képet.
25/32 anonim válasza:
nem muszáj ahhoz UH képet kitenni, nem is ez volt a kérdés.
Én 24. hét körül csináltam életeseményt, majd mikor megszületett került fel kép.
26/32 anonim válasza:
20 hetes vagyok. 1,5 hónap múlva megyünk nyaralni. Ott szeretnek majd egy nyaralos képet feltölteni, amin látszik a hasam is.
Én szerettem volna kitenni valamit előbb is, amiből lehet tudni a babát, de mindig volt valami ami miatt mégsem.
27/32 anonim válasza:
Közeli és kedves ismerőseim már mind tudják, hogy terhes vagyok, de nyilvános posztban majd csak születése után osztom meg.
31 hkm
28/32 anonim válasza:
A nyilvános posztot úgy értem, hogy az ismerőseimnek nyilvános, amúgy nem public. Úgy sosem teszek ki a gyermekeimről képet.
#27-es 31 hkm
29/32 anonim válasza:
Nem tettem ki,nem élek ilyeneken,mint a facebook. Inkább azt az időt a családra fordítom,amit azzal töltenék,hogy lesem ki mit csinál
30/32 anonim válasza:
(Érdekes, hogy én mennyire le vagyok pontozva amiért már megszülettek a babáim mikor megosztottam a hírt a nagyközönséggel, mások válasza pedig éppen ezért van 80+%-on... #18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!