Mikor tettetek ki facebookra hogy babat vartok?
Figyelt kérdés
:D mindenki megvarta hogy teljen el a 3 honap vagy hamarabb ?2017. jún. 3. 18:52
3/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem tettük ki; és még szerencse, hogy így gondoltuk, mert a 20. héten elvetéltem...
5/32 anonim válasza:
19 hetesen írtam ki, hogy még egy lánnyal bővül a családunk.
6/32 anonim válasza:
Semmikor, ez olyan idétlen szokás.
7/32 anonim válasza:
Én is csak akkor amikor megszületett.
8/32 anonim válasza:
Nem tettük ki, akinek fontos volt róla tudnia, annak elmondtuk személyesen vagy telefonon. Most a második gyerekkel se tettük még ki (25 hetes vagyok), de ha készül rólam jó kép, lehet hogy azt felteszem és azon nyilván látszani fog a hasam.
9/32 anonim válasza:
20+5 hetes vagyok. Max később kerül ki pocakos kép, de ez sem biztos. Akik közel állnak hozzánk tudják. :)
10/32 anonim válasza:
Mi akkor tettük ki mikor készült. Fb live
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!