Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik barnáztak a terhesség...

Akik barnáztak a terhesség alatt, hogyan viselték?

Figyelt kérdés

A pozitiv teszt után rögtön elkezdtem szedni az utro-t, két előzőleges vetélés miatt.

Először volt egy kis rózsaszines folyás a 6. hét körül.

Aztán a 8. hét vége felé megint , mentem dokihoz, de mindent rendben talált.

Majd a 10. hét elején megint (ekkor már volt minimális vér is), irány az ügyelet, de továbbra is minden rendben, szép ütemben fejlődik, vérzésre utaló jelet nem talált.

Majd a héten megint barnázás, pont volt időpontom másnapra a dokihoz, de továbbra is minden rendben volt (ez már kereken a 12. héten volt)

Nos, akik végigbarnázták a terhességet, hogy viselték? nem kaptatok minden alkalommal szivinfarktust, amikor wc-re mentetek? Kinek mikor lett vége?

Holnaptól kezdem el fokozatosan leépiteni az utrot-t eddig 3x2-t szedtem, holnaptól 3x1 4 napig, majd 2x1 4 napig, és végül 1x1 4 napig.

Nagyon félek, tekintve hogy a barnázás még fennáll, igy valószinuleg azt sem fogom tudni ha baj van. Persze ha elkezdek vérezni irány a kórház, de ti a barnázással rohangálnátok folyton az ügyeletre? Hogyan tudnám magam megnyugtatni? Folyamatosan aggódok...

12+3 hkm

2017. jún. 3. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
5 hét töl kezdödőtt,volt olyan hogy szo szerint rendesen véreztem.Persze minden ilyen alkalommal korhàz,nem vàrtam 1 percet sem.Mindig minden redben volt.Sosem tudták megmondani mi okozza,csütörtőkön voltam a magán dokimnál aki közölte van 1 picike hematomám.Ami biztos hogy joval nagyobb vol mert elég szépen vérezgettem,elég szomoru lettem hogy a helyi Nőgyogyászati ambulancián sosem találták meg,a magánban meg igen.Pénz beszél kutya ugat ugy vagyok vele,lelkileg nagyon megviselt minden ilyen alkalom mert olyan nehezem sikerűlt a baba.De probàltam a legpozitivabban hozzá álni.
2017. jún. 3. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy vetélésem. A 2. terhességemmel is mint ahogy az elsővel is barnázások voltak. A 2. terhességemnél 9. héten és a 16. héten volt egy kis vérzés szerencsére többször nem,de mindkétszer rohantam a kórházba. Okot nem találtak. 35 héten megszületett a fiam, kicsit korábban jött, de egészséges, ma már 10 hónapos. Végig paráztam a terhességet, úgyhogy nem tudok tanácsot adni hogy nyugodj meg. Pozitív gondolatok... de amikor vérzik az ember nem sokat segít. Minden jót neked.
2017. jún. 3. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem inkabb rohangalj minden alkalommal az ugyeletre, minthogy egyszer ne menj el, amikor kellett volna. Es emiatt ne erezd rosszul magad egy percig sem, az a dolgod, hogy megvedd a babadat, es ha ez azon mulik, hogy 100x bemesz feleslegesen, akkor 100x bemesz.

De azert nagyon szurkolok, hogy elmuljon mihamarabb es ne kelljen izgulnod!

2017. jún. 3. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a fiammal volt,az egész első trineszterben,mert 6 hetesen elkezdtem az utrot,és az teljesen kimarta a hüvelyem,és vszinű attol volt a folyamatos barnázás,a 9.héten pedig rendes vérzés,mintha megjött vna.minden alkalommal rohantam kórházba,okot sose találtak,ez volt az egyetlen,amire gyanakodhatott az orvos.a 12.héttől fokozatosan leálltam az utroval,rettegtam h mi lesz ha abba hagyom,mikor mindig barnázok,de ahogy csökkent az utro adag,csökkent a barnázások száma is,és mikor végleg leálltam vele,utána többet elő se jött.Úgyhogy tuti az volt nálam a gond,de erős a gyanúm,hogy nálad is,ha amúgy okot sose találnak.minden jót,boldog babavárást!
2017. jún. 3. 13:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm lányok, mindenkinek kellemes hétvégét kivánok! :)
2017. jún. 3. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az elsőnél barnáztam, el is ment a baba. Minden alkalommal félve mentem wc-re. A másodiknál nem volt vérzés, mégis minden alkalommal rettegtem... Sajnos ez ilyen.
2017. jún. 3. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!