Akik barnáztak a terhesség alatt, hogyan viselték?
A pozitiv teszt után rögtön elkezdtem szedni az utro-t, két előzőleges vetélés miatt.
Először volt egy kis rózsaszines folyás a 6. hét körül.
Aztán a 8. hét vége felé megint , mentem dokihoz, de mindent rendben talált.
Majd a 10. hét elején megint (ekkor már volt minimális vér is), irány az ügyelet, de továbbra is minden rendben, szép ütemben fejlődik, vérzésre utaló jelet nem talált.
Majd a héten megint barnázás, pont volt időpontom másnapra a dokihoz, de továbbra is minden rendben volt (ez már kereken a 12. héten volt)
Nos, akik végigbarnázták a terhességet, hogy viselték? nem kaptatok minden alkalommal szivinfarktust, amikor wc-re mentetek? Kinek mikor lett vége?
Holnaptól kezdem el fokozatosan leépiteni az utrot-t eddig 3x2-t szedtem, holnaptól 3x1 4 napig, majd 2x1 4 napig, és végül 1x1 4 napig.
Nagyon félek, tekintve hogy a barnázás még fennáll, igy valószinuleg azt sem fogom tudni ha baj van. Persze ha elkezdek vérezni irány a kórház, de ti a barnázással rohangálnátok folyton az ügyeletre? Hogyan tudnám magam megnyugtatni? Folyamatosan aggódok...
12+3 hkm
Szerintem inkabb rohangalj minden alkalommal az ugyeletre, minthogy egyszer ne menj el, amikor kellett volna. Es emiatt ne erezd rosszul magad egy percig sem, az a dolgod, hogy megvedd a babadat, es ha ez azon mulik, hogy 100x bemesz feleslegesen, akkor 100x bemesz.
De azert nagyon szurkolok, hogy elmuljon mihamarabb es ne kelljen izgulnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!