Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik véreztek, barnáztak...

Akik véreztek, barnáztak terhesség alatt, mi történt?

Figyelt kérdés

Mi volt az oka? Elmúlt? Mit kellett tennetek? Megmaradt a baba?

Egy aggódó kismami, aki itt Angliában csak péntekre kapott UH időpontot:(

2009. okt. 21. 11:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a 14. héten volt. Mélyen tapadó méhlepényt láttak az UH-on. Baba jól volt, jól fejlődött :)

Sok pihenést és kíméletet tanácsolt az orvos, és szextilalmat rendelt el, ami szerencsére azóta fel lett oldva, mert már minden rendben van! :) Ja, és magnéziumot kellett szednem, elég sokat.

Szerintem feküdj, pihenj sokat, ne ugrálj, ne emelj!

És nyugalom :)

2009. okt. 21. 11:28
 2/16 anonim ***** válasza:

Első terhesség: 5 hetesen barnázás, majd vérzés -> vetélés lett sajna.

Második terhesség: a nem várt napján kevés vér, 1-2 csepp csak -> okt 1-jén megszületett a kislányom!

Ne aggódj. Hogy mi volt az oka, azt nem tudni. Van amikor ártalmatlan és van hogy baj lehet. Ha vérzel, akkor menj be az ügyeletre, ne várj péntekig. Lehet hogy semmi baj, de jobb félni... Addig viszont pihenj, feküdj!

Minden jót kívánok!!

2009. okt. 21. 11:31
 3/16 anonim ***** válasza:
nekem 8 hetesen volt elég kemény vérzésem, de akkor már túl voltam egy vetélésen. Dolgoztam és sajnos nehezeket emeltem (még nem tudták, hogy terhes vagyok). amikor megláttam, hogy baj van azonnal kórház, majdnem egy hetet fektettek bent. Kaptam panangint, meg injekciót.Estére el is múlt a vérzés. Azon kívül se egy vizsgálat, hogy meg van e még a babóm, vagy valami úgyhogy amikor azt mondták maradjak még egy hetet, mondtam, hogy feleslegesnek tartom, adjanak gyógyszert, feküdni otthon is tudok, hiszen úgysem vizsgálnak meg és sz@rnak rám. Hazajöttem, 2 nap múlva ugyan úgy dolgoztam, de akkor már könyített melót és most 11 hónapos a kisfiam :)
2009. okt. 21. 11:34
 4/16 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem két terhességem volt,sajna mind a kettőnél vérezgettem a 6.héten.Az első baba sajnos nem maradt meg,volt egy missed ab.-om is:(.Aztán rá két hónapra újra terhes lettem és kezdődött a rémálom előről,megint vérezni kezdtem a 6.héten,rögtön doki,kaptam Duphastont(amit a 12.hétig szedtem),aztán sok pihi,semmi munkamsemmi szex:(,végül kiderült,hogy ikerterhességem volt és az egyik baba elment és ez okozta a vérzést.A másik baba megmaradt(kisfiú lett)és már 13.5hónapos,gyönyörűség:D.Pihizz sokat és ne aggódj,remélem minden oké lesz veletek.

Üdv.Egy boldog anyuka

2009. okt. 21. 11:35
 5/16 anonim ***** válasza:
nekem a három első mensi idejében volt pár csepp vérzésem, mindig meg uhztak, és mindent rendben találtak, nov. 10.-én szülünk programozott császárral :-)
2009. okt. 21. 11:36
 6/16 anonim ***** válasza:

Én egyből hívtam a páromat,és rohantunk a klinikára.Szerencsére mindhárom babánk megmaradt!Mondjuk nekem elég nagy mennyiségű mensisszerű jött a 7. hét után.Az okát nem mondták,de észrevettem,hogy házasélet után újra előjött.Állítólag az orgazmus is okozhatja,mert méhösszehúzódásokat okoz.

A lényeg,szigorú fekvés,és Rutascorbint kellett szednem napi 3×1-et.Valamint Magne B6-ot,bár nem görcsöltem.

5 hétig feküdtem,mire teljesen elmúlt,addig no szex.

15 hetes km.

2009. okt. 21. 11:37
 7/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönön szépen az összes eddigi és ezután érkező válaszát.

Gratulálok azoknak, akiknek egészséges babájuk/babáik fog/nak születni vagy születtek!

Az összes kisangyalt sajnálom! :(

Nekem van egy 3 éves fiam, vele is volt egyszer 7-8 napig tartó erős, darabos vérzésem, de semmi okát nem találták.

Most annál sokkal gyengébb, a betéten nem is látszik, csak a wc papíron.

Remélem minden rendben, holnap kezdjük a 11. hetet

2009. okt. 21. 11:44
 8/16 anonim ***** válasza:
barnáztam a 6, 9. és 12 hét előtt is, elég rendesen. Egyszer látott a doki olyat, hogy a méhlepény leválóban/nincs rendesen megtapadva, a másik két eset rejtély maradt. Utrogestant szedtem a 6. héttől. Minden rendben volt a barnázások ellenére is. Mikor a 14. héten is csúnyán barnázni kezdtem, nagyon felhúztam magam, és azt mondtam, mostmár nem érdekel, mi lesz. Az utrót a 16. hétig szedtem. 26 hetes vagyok. A 14. héttől semmilyen más barnázás nem jelentkezett, minden rendben van velünk.
2009. okt. 21. 12:04
 9/16 anonim ***** válasza:

Én 8 hetesen kezdtem barnázni, beszaladtunk a kórházba ahol az orvos megvizsgált és felírt Utrogestan tablettát.

A barnázás elmúlt 3 nap múlva most pedig 28 hetesek vagyunk :)

Azt mondta az orvos hogy ez nagyon sok nőnél előfordul a terhesség elején, egészen addig mig a méhlepény teljesen ki nem alakul.

Ne izgulj szerintem nálatok sem lesz semmi probléma!

2009. okt. 21. 12:28
 10/16 anonim ***** válasza:
Én minden terhességemnél barnáztam, volt hogy az 5-17 hétig 2-3 hetente. Nem láttak semmi gondot. Egészségesek a gyerekek. Sok pihi és minden rendben lesz. Csak ha véreznél akkor azonnal doki. Sok sikert! :-)
2009. okt. 21. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!