Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik véreztek, barnáztak...

Akik véreztek, barnáztak terhesség alatt, mi történt?

Figyelt kérdés

Mi volt az oka? Elmúlt? Mit kellett tennetek? Megmaradt a baba?

Egy aggódó kismami, aki itt Angliában csak péntekre kapott UH időpontot:(

2009. okt. 21. 11:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az anyósom 6 hónapos terhes koráig vérzett,30 évvel ezelőtt.Onnan tudta,h. terhes,h. rugott a gyerek.A 6. hónapon ömlött belőle a vér,nagyon sok,1 napig csak ült a vécén,estére 1 csepp vér sem volt neki.És utána már nem is vérzett a terhesség végéig.Ez után ment el dokihoz,ahol megállapították a terhességet.Minden ok. volt,ezek után is.Innestől kezdve felpörögtek az események.:)Ja,nem tudták megmondani,h. mi lehetett ez,örök rejtély.
2009. okt. 21. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:

En is Angliaban elek es barnaztam majdnem tobb mint egy hetet. Semmi gond nem tortent a babaval, nallam hormon szintet is neztek verbol ketnaponta, hogy nem-e azzal van gond. Az uh-n sem talatak semmit (huvelyi meg hasi is volt). Azt mondtak mehszaj zarva, nincs mehszajseb, hormonok rendben es megis barnaztam. Mar teljesen kikeszultem. De tobb mint egy het utan egyik naprol a masikra megszunt. Szerencsere en bejutottam uh-ra meg aznap de nem talatak semmi rendelleneset. Baratnom o egybol a surgossegire ment es meg is neztek de majdnem 4 orat vart szegeny mert mindig valakit sulyosabb eletbevago prpblemaval hoztak be. Nalla mas volt a helyzet mert o mar verzett igy sajnos nem maradt meg a baba. :( De nallam semmi gond nem volt es most mar a 22-dik hetben vagyok.

Kivanom neked, hogy minden rendben legyen!

2009. okt. 21. 13:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia. Én a 8. héten barnáztam, kb. 2 napig tartott, magnéziumot mondott az orvos, hogy szedjek. A barnázás alapvetően nem gond, a vérzés sokkal inkább gond. Teljesen egészséges terhesség 37. hetében született meg a kislányom egészségesen, aki ma már 17 hónapos.
2009. okt. 21. 13:58
 14/16 anonim ***** válasza:

SZia!

Elvileg én most leszek hat hetes terhes és a múlt héten 3 napot végig véreztem,majd 2 napig barnáztam!Most ott tartok hogy minden reggel barnázok egy kicsit!

2 pozitív tesztem volt,de a doki 2 hete csak annyit mond hogy petezsák szerű képletet lát! A vérzés után is ott volt,reménykedem hogy hétfőn végre kiderül ki vagy mi is az a "képlet"!Utólag tök olyan volt mintha mensziztem volna egy felet csak az volt a furi,hogy sokkal sötétebb volt a vér és csak akkor jött amikor leültem a wc-re!Nem tudom mi lesz a vége...most napi 2 utrogestan meg 1 pipolphen írtak ki ezmelett terhesvitamin+folsav!

Reménykedjünk sorstársnőim,reménykedjünk.....

2009. okt. 22. 15:43
 15/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos elment a baba.

Minden jót mindenkinek!

2009. okt. 23. 19:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom!:-(
2009. okt. 24. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!