Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet a vizsgálat miatt?

Lehet a vizsgálat miatt?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt esre voltam orvosnál,15 hetes vagyok,megvizsgált azzal a kacsával,borzasztóan fájt az egész hüvelyem közben,mondtam is az orvosnak,de nem mondott rá semmit,ma reggel meg volt egy minimális barna folyásom.Tegnap voltam ultrahangon,ott minden rendben volt.
2017. jún. 2. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
valószínű, igen. ha lesz még ma barnázás, egy telefont minimum megér, szerintem.
2017. jún. 2. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Amikor terhes voltam, egészen a szülést megelőző hétig nem volt hüvelyi vizsgalatom, csak uh. Azzal ugyanúgy meg lehet mérni a méhszájat, mint kézzel megvizsgálni.

Valószínű, azért vérzel, mert érzékenyebb ilyenkor a hüvely és a méhszáj.

Ha nem múlik, mindenképp menj orvoshoz.

2017. jún. 2. 10:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát reggel volt egy nagyobb,körömnyi mennyiség,ami valóban elég szembetűnően erős barna volt,most azóta inkább a folyásom olyan,h van neki egy halvány barnás sárgás árnyalata.Viszont a vizsgálat nagyon fájt,először a kacsával vizsgált,az volt nagyon kegyetlen,máskor sose fájt ennyire,utána kézzel,aztán pedig hüvelyi ultrahanggal.Remélem amiatt van most ez...
2017. jún. 2. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem mondjuk fajni nem fajt, de 3x volt sajnos kacsas huvelyi vizsgalatom miota terhes vagyok, es mind 3x elmondtak, hogy kis verzes lehet a vizsgalat utan, szoval ha most mar mulik el Neked, es csak kis barnazas, nem piros ver, akkor en nem izgulnek. Ha visszaerosodik elmulas helyett, vagy megvaltozik szineben/allagaban, akkor viszont mindenkepp megeresztenek egy telefont az orvosnak, vagy visszamennek.

26 hetes kismami

2017. jún. 2. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Mit kellett kacsával vizsgálni?
2017. jún. 2. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Mehszajat.
2017. jún. 5. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!