Akinek kislány a pocaklakó, milyen tüneteid voltak a terhességed elején?
Semmi,a vérzés elmaradáson kívül.
2 lányunk van,mind a 2 "tünet" mentes terhesség volt:)
Bár,az elsőnél az első hetekben egy üveg savanyúságot el kellett fordítanom,hogy ne lássam,mi van benne,hogy tovább tudjak enni,de ennyi.
Az édességet,a narancsot-rumos csokival és a savanyút tepertővel ettem nagyon az elsőnél.
A másodiknál az édesség,narancs megmaradt,a tepertő és a savanyú nem .
Most nem tudhuk még,hogy mi lesz,de eddig nagyjából ugyan ezek vannak. Leszámítva,hogy este nem szeretek enni,napközben is igen érdekesen.
5+3 hetes
Szia!
Mi most tudtuk meg , kisasszonyka érkezik hozzánk.:)
Nekem semmi tünetem nem volt az elején,sem panasz.
Kb a 8-9. héten reggelente volt egy kis öklendezés , ennyi. De az elején kisfiút éreztem,úgy a 15.hét környékétől ingott meg ez az érzés,ami be is jött.:))) Nagyon örülünk neki.
Szerencsésen megúsztuk az első 3 hónapot.Nem volt hányás, szinte bármit megehettem, szagundor is csak 2-3 dolog szagától volt.Se fejfájás, se szédülés nem volt.A hányinger persze mindennapos volt.Néha feszült a mellem, állandóan álmos voltam, ennek ellenére éjjel nem bírtam aludni.Rengeteg almát, narancsot ettem az elején, általában amint kinyitottam reggel a szemem.Fura, mert sosem voltam almás.Az sem zavart volna a terhesség előtt, ha évekig nem eszek almát.Azután jött az édesség - mánia, és a mai napig tart.Csoki, csoki, sütemények, gyümölcsök.A Bounty és a Boci csoki most a minden.A 18. héten tudtuk meg, hogy kislány, de nem lepődtem meg, mert annyira éreztem!
22 h km
Almát kívántam, paradicsomlevest, csokit, hideg kólát és a puncsfagyit. A 14 hétig 2x-3x hánytam, azután minden reggel hányinger..éjszaka hányás. A kínai horoszkóp lányt mutatott, a hasam széles, nem hegyes, az inga is lányt jósolt, találkoztam egy cigányasszonnyal, aki mondta, hogy szép lányom lesz,végig kisfiúval álmodtam, a 18. heti uh-n a doki azt mondta nagy valószínűséggel lány lesz. Most voltam 4d-n, amin 100%-ra megállapították , hogy lányom lesz.
23.hetes kismami
Nemrég mondták, hogy kislány lesz, és nekem sem volt semmi, de semmi bajom, tünetem. Igazából tök jól érzem magam, nem fáj semmim és kívánós sem voltam/vagyok. :)
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!