Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta terhes vagyok, rosszul...

Mióta terhes vagyok, rosszul alszom. Másnál is volt ilyen?

Figyelt kérdés
3 hónapos vagyok. Gyakorlatilag az ötödik héttől éjszakánként folyton felébredek, wc-re járkálok. Néha rosszabb, néha jobb, de állandóan fennáll ez a probléma. Ez normális?
2017. jún. 1. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
sajnos az. én még wc-re éppen nem járok, de 5-kor kukorékolok :/
2017. jún. 1. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
A kb 6.ik hónaptól rosszabb lesz :) de így megszokod az éjszakai ébredést ami szülés után is folytatódni fog az etetés miatt
2017. jún. 1. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normalis. A baba egyrejobban nyomni fogja a hugyholyagodat. En most vagyok 26 hetes. Korabban nagyon rosszul aludtam, minden pózban kenyelmetlen volt. Ajanlom a kismama parnat ami teljesen korbe olel. A parnat a labad koze tudod tenni akarhova fordulsz, igy a keringesed is jobb lesz es nyugodtabban alszol. En nagyon jokat alszok igy :) csak ajanlani tudom. Ha teheted rendeld meg angliabol. Hamar itt van, dupla vastagsagu es olcsobb mint itthon.
2017. jún. 1. 09:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy idő után előjöhet a sima álmatlanság is. Mindkét terhességem alatt éjjel 2-kor kipattant a szemem és 6-ig csak pislogtam. (más kismamáról is tudom, hogy kínlódott ezzel) Pech, hogy ez a szülés után elmúlik, így piszok rosszul esik a hajnali etetés:)
2017. jún. 1. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Addig őrülj míg csak a pisilés miatt nem tudsz egyhuzamban sokat aludni :D Én már az intenzív álmok miatt is fáradtan kelek... sőt olyan 28. héttől kezdtem érezni nagyon a hasam, hogy útban van... minden mozdulatra fordulásra figyelni kell és sehogyan sem jó. Egy dolog ami segít az a kukacpárna ( kismama- szoptatós) Na nekem ő az új alvótársam.. 13 hetesen vettem akkoriban még elvoltam nélküle, de ahogy nőtt a pocak... így volt kényelmes :D Lábbal átöleltem.. sokat segít... nélküle ennyit se tudnék aludni... 31 hetes vagyok és az orrdugulás is előjött ..szóval huh... Kitartás :D
2017. jún. 1. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez normális, de sokkal jobb, mint a vége előtt 1 hónappal. Mindenem fáj (a derekam, a lábam), ehhez jön a 3-4 pisilés, napok óta alig alszom, pedig azt hittem, legalább a szülésig tudok majd pihenni.
2017. jún. 1. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugi ez teljesen normális. És ha nincs szerencséd csak rosszabb lesz, de legalább hozzá szoksz a nem alváshoz, a kicsivel úgy is kelni kell, akkor is ha jó alvó lesz, nem nehezen fogzik, nem lesz hasfájós és mozgásfejlődés. Én kb. 2,5 éve nem alszok normálisan. Néha van pár nap amikor alszok estétől reggelig, de nem ez a jellemző. Jelenleg 29 hetes terhes vagyok, kisfiam januárban volt 2 éves. Most úgy néznek ki az éjszakák, hogy este 9 körül ő elalszik,utána felébred pocaklakó és kb. 1 óráig intenzíven pankrációzik odabent, alig tudok elaludni, aztán éjfél-1 körül jön át hozzánk a kisfiúnk, erre felébredek és mire visszaaludnék pocaklakó is magához tér és megint egy fél-1 órás pankráció a pocakban. És 5-fél6 körül ébresztő, mert nagytesó addigra úgy érzi kialussza magát. :) Nem elkeseríteni akarlak és lehet nálatok minden rendben lesz, de ez a véglet is lehet. És mindemellett már fáj a derekam, szeméremcsontom ha fordulok, ez előző terhességemnél is így volt, akkor amiatt nem tudtam nyugodtan aludni, mert minden forduláskor fent voltam a fájdalom miatt. De ki lehet bírni mindent.
2017. jún. 1. 12:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor igyekszem hozzászokni. :)
2017. jún. 2. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!