Ma kellene mennem a dokimhoz, de hányok és nagyon rosszul vagyok. Mit fognak szólni ha a rendelőben hányom el magam?
Figyelt kérdés
7 hetes vagyok. Ez lesz az első vizsgálat mióta megtudtuk h babánk lesz. Nem így képzeltem el. Nagyon kellemetlen lesz ha ott jön rám a hányás, öklődés...2016. júl. 11. 14:46
1/6 anonim válasza:
Ne aggódj, talán addigra elmúlik, de ha mégsem, nem dől össze a világ. Ez miatt ne idegeskedj. Most a baba az első, muszáj elmenned.
2/6 anonim válasza:
Biztos láttak már olyat, hogy valaki rosszul van a terhessége alatt, mert nem ritka. :) Vigyél magaddal hányós zacsit, többet is.
Tudom, ez a hányingeres időszak nagyon rossz, én ha választhatnék, inkább a szülést csinálnám mégegyszer végig, mint ezt, de el fog múlni idővel. Kitartás!
3/6 anonim válasza:
Én sokat hánytam, de mindig otthon, a munkahelyemen vagy orvosnál soha.
De ha mégis úgy alakulna, nem gond.
Sokkal cikibb lenne pl. buszon, vagy metrón...
4/6 anonim válasza:
En is odahanytam, pontosabban a wcbe akartam, de epp foglalt volt, ugyhogy a tenyeremben landolt. Dehat istenem, nem tudtam visszatartani :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Próbálok arra koncentrálni h akkor pont nem fogok hányni és minden rendben lesz. Hát ha meg mégsem. Majd elfeljtik :) Remélem
2016. júl. 11. 15:09
6/6 anonim válasza:
Senki nem fog rád szólni, ne aggódj. Ez ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!