Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pajzsmirigy alulműködésem a...

Pajzsmirigy alulműködésem a 26. hétben derűlt csak ki lesz valami baja a babának?

Figyelt kérdés
Pajzsmirigy alulműködésem van ami a terhesség 26. Hetében derült ki.Eredmenyem Tsh 4.000 mlu/l (ref.0.300-3.600) t4 0.73 ng/dl (ref.0.80-1.70) t3 2.28 pg/ml (ref.2.20-4.20).Endokrinologusnál voltam aki 50 mikrogramm euthyrox tablettat irt fel es 5 het mulva megyek kontroll vizsgalatra.A kerdesem az lenne hogy nem lesz baja a babának hogy ilyen kesőn vették észre? Valaki járt igy mint én?
2017. máj. 31. 20:28
1 2
 11/11 anonim válasza:
Fontos hogy megfelelő mennyiségű jód bevitele legyen. Nekem is alulműködés volt,de még jóval előtte észre vették. Rákérdeztem és nekem azt mondta a doki hogy nekem nincs szükségem a jódra mert megfelelő pajzsmirigy állomány hiányában nem tudom hasznosítani,de a kicsinek szüksége van rá,sőt! Ő már a saját kis hormon rendszerevel tud előállítani magának mindent,de kell a támogatás,különben értelmileg,vagy testileg nem lesz fejlett,lemaradott lehet. Nekem ezt mondta az orvos. Úgyhogy erre oda kell figyelni. Plusz ugye a gyógyszer,de az már akkor rendben van. Ha ezek megvannak nem valószínű hogy baj lesz.
2017. jún. 17. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!