Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan akinek a 12-13...

Volt olyan akinek a 12-13 hetes genetikai ultrahangon kisfiút mondtak és később kiderült, hogy kislány? Vagy fordítva?

Figyelt kérdés

Nekünk azt mondták, hogy eddig úgy tűnik, hogy 95% hogy kisfiú, de 100%-ra majd a 18 hetes ultrahangon mondják meg.

Persze az egészség a legfontosabb, mindegy a neme.

Csak kíváncsi vagyok, hogy volt-e olyan akinél esetleg más lett, mint amire az orvos tippelt.

2017. máj. 31. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
A 12 hetesen fiút mondott a doki,még a leletre is ráírta....én azért megcáfoltam őt. A 18 hetesnél már kiderült,hogy a doki elkapkodta a tippelést és nekem lett igazam mert csajszi. Az első 2 gyereknél egy másik dokihoz jártam ő azt mondta,hogy semmi értelme tippelni ,majd a 18. hét után ha mutatja megmondja
2017. máj. 31. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Tesóméknál kislányt mondtak, de kisfiú lett. Csak a 12 hetesen mondták kislánynak.

Pedig jó UH-s orvosnál voltak, ő csinálja a genetikai UH-kat is a klinikán.

2017. máj. 31. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy rokonomnak 12 es 16 hetesen fiút mondtak. 20. hetin kislányt, és tényleg kislány lett. Én előre kértem 12. hetin, hogy ne tippelgessen a doktor úr, az első gyerkőcöt is 20 hetesen tudtuk meg, most is kivárjuk, hogy tuti legyen. Aztán véletlen kicsúszott a száján, hogy egészséges kislegény. :D Pár óra és kiderül, jó-e a tipp.
2017. máj. 31. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Sajnos az az igazság, hogy 18. hét előtt nagyon mellé tudnak tippelni... vagyis gyakoribb, hogy mellé megy...

Általában a fiúkat tudják nagyobb valószínűséggel biztosra mondani. 12 hetesen nekünk 80%-ra fiút tippeltek. 16hetes 4d szintén fiúnak tűnt, de nagyon takarta magát. 17. héten egyértelműen lánynak nézett ki, úgy láttunk rá, mint mikor pelenkázza az ember a gyereket. De ekkro a dokim annyit mondott, nem mondaná tutira lánynak, mert feltapadhat a csomag.... és milyen igaza lett :D 21 hetesen egyértelmű trónörökös :)

31hkm

2017. máj. 31. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 12 hetes uhán a doki fiúnak mondta, de persze hozzátette hogy ez még csak erős tipp.16 hetesen már 100 százalékra mondta hogy lány.Kislány is lett:-)
2017. máj. 31. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
11. Héten kislányt mondott az orvos, 15. Héten azt, hogy megkukacosodott :) majd kiderül :)
2017. máj. 31. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is 95%-ra mondta az orvos a 12 hetes ultrahangon, hogy kislány lesz. Előre írom, hogy ne értsen félre senki, mert annál fontosabb nincs, hogy a babád egészséges legyen, de nagyon örültünk a kislánynak, mert ez volt a vágyunk és teljesen beleéltük magunkat. Tegnap "félve" mentünk a következő genetikai ultrahangra, hogy vajon mi lesz. De megerősítette, hogy lány. Igaz, erről az orvosról, akihez mentem, tudtuk, hogy nem igazán szokott tévedni.

Boldog Babavárást Mindenkinek :)

2017. jún. 1. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, rosszul tippelt a doki. Kislány lett a legényből. :)
2017. jún. 3. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!