Kérem, aki tud, az linkeljen is képet vagy weboldalt nekem.
Leginkább 3 kerekűt szeretnék, ami pici autóban is elfér, de persze szívesen megnéznék mindenféle jó babakocsit. Max. 80.000 Ft-ig. (Már sokat böngésztem a kérdések között, de a konkrét tapasztalatok érdekelnek.) Köszi!
Nekem semmi bajom a Kunert Vip-pel !De egy nagy nehéz kocsi!És kis autóba be nem fér az biztos:(((!!!
2010. máj. 17. 17:18
6/12 anonim válasza:
Mennyire nagy kocsi?
2010. máj. 17. 17:31
7/12 anonim válasza:
én is csak a tikotiko kocsiját tudom ajánlani. kompletten 48ezer. igaz nem bolygókerekü, de nekünk viszonylag nagy az autónk, így remélhetőleg azzal nem lesz gond:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.