Párom nem akarja a babát, mit tegyek?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, most érettségiztem/érettségizek. Párom 20 éves és főiskolára jár, de már van lakása, külön él, ő sem él szegényes körülmények között és a családja sem, mégsem akarja a babát, amit megértek, mivel fiatalok vagyunk, de leszögezte, hogy ő erre nem áll készen és elválnak útjaink ha megtartom a babát. Én viszont nem lennék képes elvetetni 😞 a szüleim még nem tudják, de ha megtudják kiakadnak és azt akarják majd, hogy vetessem el. Úgy érzem, hogyha ezt megteszem, örökre megbánom, s vállalni akarom a felelősséget, nem pedig elvetetni. Viszont még fiatal vagyok és csak érettségim lesz és nem akarom úgymond édesanyám nyakára megszülni. Teljesen összevagyok zavarodva és nem tudom mit tegyek 😞2017. máj. 26. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!