Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti orvosotok a magánrendelés...

A ti orvosotok a magánrendelésén mennyire tartja az időpontokat?

Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 00:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szülész-nőgyógyásznál kiszámíthatatlan. Ha éppen szülése van, akkor vagy elmarad a rendelés, vagy várni kell rá. Ilyenkor jó, ha van asszisztense, aki tud tájékoztatást adni. Én sima nőgyógyászhoz járok, az tartja a rendelési időt. Mikor terhes voltam, akkor a szülős fogadott dokimra bizony volt, hogy várni kellett, mert szültek nála a kórházban.
2017. máj. 26. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:
max 15 percet vártunk, 1x rendel hetente. Pécs
2017. máj. 26. 09:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Én eddig még csak nőgyógyászati gondokkal jártam hozzá, most volt az első terhesség megállapítós UH-m. Eddig is kellett várni sokat, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert ritkán kellett menni, meg mindig úgy volt, hogy voltak kb. hárman előttem, azok lementek aztán mentem én. Gondoltam, hogy a válaszolók által felvázolt okok miatt előfordulhat az ilyen. De múlt héten kiderült, hogy ez puszta szerencse kérdése volt, mert elég furinak találtam, hogy az asszisztensnő ahányszor kinéz, megkérdei, hogy "ki jön?" És akkor aki legelőször felpattant, az jött. Beszélgettem a többi várakozóval és kiderült, hogy az időpont az csak egy dolog, de valójában, amikor az ember megérkezik, akkor utána nagyjából érkezési sorrend van, tehát hiába az én időpontom van előbb, ha valakinek fél órával későbbre van, de előbb ért ide, és fel is ugrik, hogy megy be, akkor be is megy, mert amúgy senki se törődik az időponttal. Szóval az ember pofátlanságán is múlik, hogy mikor tud bemenni. Elém is bevágott egy nő, aki jóval később érkezett, mire egyáltalán odaért, nekem már fél órája be kellett volna mennem, szóltam is, hogy hát az én időpontom már egy órával ezelőttre szólt, ráadásul ő még később is jött nálam, most ezt hogy? Erre az asszisztensnő VÁLLAT VONT és bezárta az ajtót és persze, hogy az a másik ment be. Szóval most azon gondolkodok, hogy ide többet nem megyek, ennél még a kórház is jobb, mert ott név szerint szólítanak legalább és nem kerül 13 ezer forintba egy alkalom...
2017. máj. 26. 11:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor minek van az asszisztens? Az időpontot nálunk is felülírhatja az érkezési sorrend, de ahogy belépek a kiskönyvem elkéri az asszisztens és sorba rakja őket, ő szólít majd ha én vagyok a soros. Ez amit leírtál nekem picit fura. Te tudod mennyire bízol meg ebben az orvosban, vagy nem gond, ha másikhoz járnál. De szerintem a várakozási idő magában nem gáz (szerintem). Mondom ezt az alapján, hogy 6 hetesen barnáztam du 2 után, hívtam a dokim pont aznap rendelt, azt mondta menjek be a rendelésére, a kórházból már eljött. Megérkeztem a rendelése elején, megvizsgált, volt UH is. Emiatt gondolom csúsztak az időpontok is. Későbbi időpontos vizsgálataimnál ha volt csúszás is feltételeztem, hogy 1-2 hasonló eset miatt van, előfordul. Máskor szinte percre pontosan vagy még korábban bejutok.
2017. máj. 26. 14:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs időpont.étkezési sorrend van.de már tudom mikor kell menni hogy ne legyenek sokan.volt olyan h ahogy megérkeztem mehettem be,olyan ia volt hogy várnom kellett több mint egy órát.
2017. máj. 26. 14:26
 16/18 A kérdező kommentje:

Nekem is még a várakozási idő hagyján, de azért ilyet, hogy van időpont valójában meg inkább csak a pofátlanságán múlik az embernek, hogy mikor megy be? Nem is értem. Konkrét időpontot ad, van asszisztens is, aztán semmi rendszer. Az meg csak a hab volt a tortán, hogy az asszisztens csak rántott egyet a vállán és bezárta az ajtót, mikor szóltam, hogy most akkor honnan lehet tudni, hogy ki jön, mert nekem egy órával ezelőttre szólt az időpontom és most olyan megy be, aki fél órával utánam érkezett. Nem tudom, eddig ahol jártam ilyenkor azért legalább egy mosoly kíséretében elnézést kérnek vagy valami.

Szóval tök nagyot csalódtam abban ahogy működteti a rendszert.

2017. máj. 26. 15:50
 17/18 A kérdező kommentje:
De ahogy látom, itt is inkább csúszásról írnak, nem arról, hogy le se szarják az egészet. Ez valami nagyon egyedi dolog lehet akkor.
2017. máj. 26. 15:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 20-30%-ban előfrodul egy órás csúszás is, egyébként max. 10-15 perc, de sokszor teljesen pontos is.

De minket is név és időpont alapján szólítanak.

2017. máj. 26. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!