Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyankor mi van ha magánrendel...

Olyankor mi van ha magánrendelésen nem kér pénzt az orvos?

Figyelt kérdés
Vegyek neki ajándékcsomagot?
2016. aug. 30. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Majd a következőn kér! Nekem is volt olyan hogy csak rám akart nézni kétszer is és nem kért pénzt.
2016. aug. 30. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Fogsz még eleget fizetni. Nem kell félni, hogy éhen hal.
2016. aug. 30. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kér, hát én kér. Az én dokim sokszor nem kér pénzt (sajnos elég durva bajaim vannak, sokat járok hozza). Van közös ismerősünk, ő azt tanácsolta, hogy ne vegyek ajándékcsomagot, mert tele van a házuk vele,a pénzt pedig ne tukmáljam, mert megélhetési gondjaik nincsenek és hidegen hagyja a pénzt. Ha kedveskedni akarok, akkor süteményt vigyek,azért odavan. Hát így tettem. Azt elfogadta és tényleg úgy láttam, hogy örül neki.

Ne csinálj ebből ügyet, inkább örülj neki, hogy nem pénzéhes.

2016. aug. 30. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!