Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti orvosotok a magánrendelés...

A ti orvosotok a magánrendelésén mennyire tartja az időpontokat?

Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 00:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Volt hogy 3!!! óra csúszásban volt, magánrendelésen.....
2017. máj. 26. 00:41
 2/18 anonim ***** válasza:
általában tartja
2017. máj. 26. 05:01
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Van, amikor igen, van, amikor nem. De volt, hogy pont miattam csúszott a rendelés, mert egy órát bent voltam, kicsit komplikált eset voltam és nagyon sokat beszélgettünk, lelket öntött belém. Én nem haragszom érte, ha többet kell várnom, tudom, hogy nem azért van csúszás, mert később kezdett, hanem mert valakinek hosszabb gondja volt. Egyszer egy lány bent volt több mint egy órát. Az egyik várakozó nagyon dühös volt, amikor kijött, n akkor szó szerint neki ugrott. Szegény sírva mondta, hogy beteg a babája és azt beszélték át, hogy mi legyen.
2017. máj. 26. 05:41
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

3 orvoshoz is jartam mar privatrendelesre es en azt tapasztaltam, hogy nagyban fugg attol, hogy hanyszor rendel privatban egy heten.

Az egyik orvos heti 4 alkalommal rendelt privatban, nala csak akkor volt csuszas, ha a korhazban ragadt szules miatt, egyebkent max 10-15 percet vartam pluszban.

Voltam olyan orvosnal, akinek csak heti 2x2 oras rendelese volt, de rengetegen jartak hozza, az idopontot szukre szabtak (10 percesekre szamoltak), de a doki alapban lassu mozgasu es bobeszedu. Nala a minimum egy oras varakozas alap volt, de inkabb masfel oraval kellett szamolni. Munka miatt ez nekem nem fert bele, epp azert jarok privatban, mert keves a szabadidom.

A harmadik orvos alapban maganklinikan rendel, hetfotol pentekig minden nap lehet hozza idopontot kerni vagy delelott, vagy delutan. Ott szinten csak szules miatt volt csuszas, de ha elore lattak, hogy ez tobb lenne, mint egy ora, akkor meg az idopont elott hivtak es vagy kesobbre adtak ujat, vagy masnapra, ahogy nekem jobb volt.

2017. máj. 26. 05:47
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem eddig nem volt gond csúszással. Mindig pontosan fogadott.
2017. máj. 26. 05:56
 6/18 anonim ***** válasza:
Inkább hamarabb behívtak mint csúszva.kismamáknak első alkalommal dupla időpontot kell kérni az én dokimnál mert akkor több a papír munka és ne legyen csúszás.
2017. máj. 26. 06:56
 7/18 anonim ***** válasza:
Probalja, latszik is rajta. A felesleges idohuzast probalja elvagni ha csuszasban van, sokszor latom az izgatott paciens meg beszelne beszelne az ajtoban de o udvariasan elkoszon es integet a kovetkezonek :) Persze ha fontos kerdes van mindig meghallgat, valaszol, de bizony szelektalnia kell, a paciensek szeretnek beszelni.
2017. máj. 26. 07:07
 8/18 anonim ***** válasza:
Volt mikor 1 órát vártam. Máskor max 10 percet. Mikor hogy sikerül.
2017. máj. 26. 07:53
 9/18 anonim ***** válasza:
Max pár perces csúszás van.
2017. máj. 26. 08:46
 10/18 anonim ***** válasza:

Már 5 éve járok hozzá! Egyszer volt csak csúszása kb 15 perc.

De egyébként percre pontos a doki

2017. máj. 26. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!