A ti orvosotok a magánrendelésén mennyire tartja az időpontokat?
3 orvoshoz is jartam mar privatrendelesre es en azt tapasztaltam, hogy nagyban fugg attol, hogy hanyszor rendel privatban egy heten.
Az egyik orvos heti 4 alkalommal rendelt privatban, nala csak akkor volt csuszas, ha a korhazban ragadt szules miatt, egyebkent max 10-15 percet vartam pluszban.
Voltam olyan orvosnal, akinek csak heti 2x2 oras rendelese volt, de rengetegen jartak hozza, az idopontot szukre szabtak (10 percesekre szamoltak), de a doki alapban lassu mozgasu es bobeszedu. Nala a minimum egy oras varakozas alap volt, de inkabb masfel oraval kellett szamolni. Munka miatt ez nekem nem fert bele, epp azert jarok privatban, mert keves a szabadidom.
A harmadik orvos alapban maganklinikan rendel, hetfotol pentekig minden nap lehet hozza idopontot kerni vagy delelott, vagy delutan. Ott szinten csak szules miatt volt csuszas, de ha elore lattak, hogy ez tobb lenne, mint egy ora, akkor meg az idopont elott hivtak es vagy kesobbre adtak ujat, vagy masnapra, ahogy nekem jobb volt.
Már 5 éve járok hozzá! Egyszer volt csak csúszása kb 15 perc.
De egyébként percre pontos a doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!