Ha kiderülni, hogy valami csoda folytán öt baba fogant meg, vállalnátok mindet vagy csak kettőt?
Figyelt kérdés
Egyik családtagom volt nemrég ilyen helyzetben és elgondolkoztam, hogy én mit tettem volna a helyében. Ő redukáltatott és most egy egészséges ikerpár édesanyja és azt mondja, utólag sem bánta meg a döntését.
Ti mit tennétek?
2017. máj. 25. 20:56
11/12 anonim válasza:
Nem tartanám meg az ötöt. Nagy esély lenne rá, hogy ha megtartanám, meghalna mind az öt. Inkább kettőnek adnék jóval nagyobb esélyt.
12/12 anonim válasza:
Én mindet vállalnám.
Bár nekem most kettő van a pocakban, de ha több lett volna, akkor sem hagytam volna egyiket sem.
Hisz az enyémeim, a gyerekeim. Az meg már egy teljesen más kategória, hogy esetleg betegek lehetnek. Nézd ez egy babánál is benne van a pakliban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!