Nem lesz baja a babának a sok emelgetéstől?
Szia.
Hat a sok emelgetes bizony nem tesz jot. Probald emg raszoktatni a gyereket, hogy mostantol kevesebbet veszed fel. Nem mondom hogy abszolut ne vedd fel, mert az lehetlen:)
Sok sikert.
Hát szerintem nem egészséges, ha emelgeted a 12 kilós fiadat, persze érthető hisz még kicsi , de valahogy old meg, hogy minnél kevesebbszer kelljen felemelni.
Nekem azt mondták, hogy olyan 3-4 kilónál ne igen emeljek.
Jó babavárást!
23 hetes kismama
Én is így vagyok, másfél éves a lányom, igaz csak 9 kg, de ikreket várok, 23 hetes vagyok. Nem könnyű már amúgy sem, nemhogy még emelgetni, főleg egy hete. Próbálom én is minél kevesebbet felvenni, és apára hagyni a fűrdést pl ha lehet, de nap közben nincs mit tenni.
Szerintem is úgy van, hogy ha egészséges a terhesség, akkor nem lehet baj. Én veszélyeztetett is vagyok eleve, mivel ketten vannak, de hála Isten eddig minden ok, remélem így is marad. Mindenesetre tényleg minél kevesebbet emelgetni a lényeg szerintem, mert a cipekedés már csak haggyán, ha már az ölemben van nem olyan gáz, de felvenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!