Lehetek terhes? Mit tegyek ilyenkor?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi esélye van, hogy terhes legyek?
A barátommal 2hete voltunk együtt és nem védekeztünk, de nem is ment el.
Ma kellett volna megjönnie, ezért nem teszteltem még (várok még 1 napot). Viszont vannak tüneteim, bár nem vagyok benne biztos, hogy csakis terhességre utalhatnak.
Reggelente rosszul vagyok, fáj a hasam, fáradt vagyok és nagyon érzékeny a mellem.
Tudtok segíteni?
16/L
Ha nem védekeztetek, akkor lehetsz terhes (előváladék).
A tesztelésen kívül mást nem tudsz tenni, maximum imádkozni. Ha terhes vagy akkor elmondod anyukádéknak és eldöntitek mi legyen. Ha megúszod, akkor meg legközelebb ne legyél ilyen buta és felelőtlen.
Igen, van esély arra, hogy várandós vagy. DE mint írtad ma van az ideje, szóval nyugi. A tünetek pedig a menstruáció velejárójai lehetnek. Plussz szerintem rá is stresszelsz, hogy "mi van ha", ezért késhet (ha fog egyáltalán késni)
Egy tanács csupán: Fogamzásgátlót feliratni nem lenne hátrányos, ha már gumival nem akarjatok csinálni. Ez nem játék!!! Elmész időpontot kérni. Vagy ha már úgy van akkor kivizsgálásra sincs szükség csak kivárod a sorod és Ennyi.
Igen nagy valószínűséggel terhes vagy...
Én is terhes vagyok és nekem is korán kezdődtek a terhességi tünetek
Talán lehetett volna annyi eszetek,hogy védekeztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!