Augusztusban 6 hónapos terhes leszek mikor esküvőre leszünk hivatalosak a párommal. Milyen fazonú ruhát ajánlott ilyenkor felvenni ami csinos is de kényelmes is?
Ez mellett lehet koszorúslány is leszek, de nem volt megkötve hogy milyen fazonú legyen a ruha, csak a színe és hogy alkalmi legyen.
Ez mellett még kicsit aggódom, hogy 6 hónapos terhesen meddig fogom bírni a nagy melegben a lagzit.
Szerintem a mell alatt húzott ruhák kényelmesek, mégis elegánsak az állapotos nőknek és praktikusan később is felvehetők. Valami könnyű anyagból, estére ill. még-sincs-kánula esetére egy kardigánnal vagy kiskabáttal, és ha magamból indulok, nem túl magas sarkú szandállal.
Hogy hogyan fogod bírni, az egyéni: volt barátnőm, akit ilyenkor már fekvésre ítéltek, és volt, aki még kirándult, sőt olyan is akadt, aki még a Szigeten "ropta" 8 hónaposan. Én általában jól voltam ilyentájt, bár nem vagyok túl vállalkozó szellem. Messze még az augusztus, meg fogod látni.
Én is voltam ennyi idős terhesen lagziban. Nem kismamaboltban vettem a ruhám, hanem egy sima csini alkalmit (Rouge-ban, azt hiszem). Vártam a vásárlással kb 1-2 héttel a lagzi előttig, hogy lássam, mekkora a pocak. Az a poén, hogy testre simulós volt, de bőven engedett annyit, hogy kényelmesen belefért a pocakom. És most is tudom hordani. Fazonra olyasmi, mint ezen a képen a piros ruhás nőé: [link]
A lagzi meg este lesz, akkor nincs annyira meleg, és addig maradj, amíg jólesik. Ha 10-kor jössz el, azt is mindenki megérti. Én így indultam neki, kb hajnal 1-ig bírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!