Pretty Little Liars (Csinos kis hazudozók) hány éves kortól ajánlott? Nagyon félelmetes?
Szerintem kb. 12-13.
Nem félelmetes.
Hát én pont azért kezdtem el nézni még 13 évesen, mert hogy egy kicsit horrorisztikusabb,ijesztő sorozatot szerettem volna a nézni. És mondta az egyik ismerősöm aki akkor volt 16 éves , hogy ez milyen durva, ijesztő...
Ezért rögtön el is kezdtem nézni, de ilyen téren csalódtam benne.
Viszont egy romantikus, dráma sorozatnak nem rossz.Tény vannak benne izgisebb részek de nem az , hogy húú most nem alszok este...
De egyébként szeretem, lekötői a figyelmemet. Érdemes elkezdeni 4 évados szóval 5 nap alatt simán végig lehet nézni (de elég 4 nap is,főleg az olyan típusú emberkéknek mint én ,aki ha elkezd valamit , azt nem halogatja, rögtön be is fejezi :D)
Ha még nem kezdted el akkor a nyár utolsó hetére tökéletes program :) (szerintem)
Remélem segítettem! :)
15/L
hát semmi nincs benne legalábbis most fejeztem be az első évadot és az a legdurvább az egészben hogy SPOILER A betör Spencer házábaSPOILER VÉGE
ha durvábbra vágysz hasonló témában akkor a búr alattot tudom ajánlani(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!