Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok, legaláb...

6 hetes terhes vagyok, legalábbis hétfőn pozitív lett a tesztem. Vajon meg van még a baba?

Figyelt kérdés
Hétfőn még nagyon fájtak a cicjeim és émelyegtem is, na meg rosszul voltam. A gyomrom is égett mostanáig. Amióta megcsináltam a tesztet, mintha mindezt elvágtak volna. Néha még kicsit rosszul vagyok, a hasam is görcsölget és szurkál, de nem vérzek. Holnap megyek dokihoz, úgy félek, hogy már nem él...
2008. okt. 15. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj nem lesz semmi baj. Én is mindig ettől tartottam az elején, igaz most is tartok tőle. Most 20 hetes vagyok. Ez teljesen normális, hogy félte, aggódsz érte, hisz már most is szereted. Nem lesz gond hidd el. Amúgy volt már egy vetélésed, azért félsz ennyire?
2008. okt. 15. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:

szia!! ne aggódj, nem lesz semmi gond, nincs vérzés sem pedig görcs, akkor tényleg nincs miért aggódnod!! persze tudom, hogy milyen az első vizsgálat előtt... nekem minden uh előtt görcsben volt/van a gyomrom, pedig már a 34. hétben járunk :)

gratulálok a babóhoz!! boldog pocakoskodást!!

2008. okt. 15. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
a tünetek minden pillanatban mások. néha elmúlik, néha előjön, néha új alakul ki. a hormonok miatt. pszihés eredetű is lehet a változás oka, miután meglett a teszt talán megnyugodtál. ne gondolkodj. próbáld elfoglalni magad valamivel. egyébként még elképzelhető, h a doki is csak valószínűsít ilyen korai terhességnél. lehet, h 1 héttel késöbbre visszarendel. sok sikert.
2008. okt. 15. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha most is van hasszurka, akkor biztosan minden rendben van! Nem szükséges, hogy minden tüneted végig meglegyen!Ne izgulj, inkább örülj neki!
2008. okt. 15. 15:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem volt vetélésem, de azt hittem a tünetek végig meg lesznek kb. a 12. hétig és mindig ugyanolyanok. Tehát ha nem vérzek és nem görcsölök sokáig és erősen akkor nem lehet baj?
2008. okt. 15. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyan,hogy sokáig. Mihelyt elkezdtél vérezni vagy görcsölni, rögtön menj orvoshoz, akár éjszaka is az ügyeletre.
2008. okt. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!