Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy van olyan,...

Normális, hogy van olyan, amikor a baba úgy mocorog, hogy az szinte fáj, vagy legalábbis nagyon kellemetlen?

Figyelt kérdés

Az én pocaklakóm ma nagyon be van sózva, össze vissza mozog, vagy rándul gy nagyot, és van, hogy már annyira nem élvezem...:-( Főleg a jobb mellem alatti részt szereti rugdosni...nem túl kellemes.

31hetes km

2009. máj. 26. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, ma a "kinti" babák is elég nyűgösek és hiperaktívak, lehet, hogy ő is érez valamit ebből :) Szerintem egyébként normális, ne aggódj! Olyankor próbálj meg másképp helyezkedni, hátha átvándorol egy kevésbé érzékeny területre rugdosódni!

Jó egészséget, boldog baba várást kívánok!

2009. máj. 26. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Enyém is ilyen volt, nem volt semmi gond, pedig apja néha már szabályosan rosszul volt ahogy nézte a pocim :D (csak annyira szétrugdalt, hogy végigrepedt a hasam elöl sajna )

Egészséges 10 hós baba, talán csak annyi az összefüggés, hogy most is elég vadóc, nem az az óvatos típus :)

2009. máj. 26. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt amikor kifejezetten kellemetlen volt, úgy beindult a babuci, pedig általában szerettem, ha mocorog.

Egyszer - olyan 35-36 hetes lehettem -olyan szépet rúgott a bordáim közé, hogy összeroskadtam. A férjemre a frász jött rá.

Amúgy előszeretettel bokszolta a húgyhólyagomat, betét nélkül már az udvarra sem mertem kimenni :-)))

De nézd a pozitív oldalát: erős, massziv kis fickó van ám odabenn!!!

Sok egészséget nektek.

2009. máj. 26. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz! :o)
2009. máj. 27. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!