21 éves lány vagyok . A párom 40 neki már 2 gyermeke van az előző házasságából, ma 6 napja hogy késik csináltam tesztet pozitív lett Nem tudom mit tegyek nem rég hagytam ott az állásom mit tegyek tartsam meg és ha igen hogy mondJam el a családomnak?
Egyszerűen átbeszélheted vele.
"Figyelj ide, ha komolyak a szándékaid velem, akkor menjünk el a jövő héten polgári esküvőre, házasságkötő terembe. A templomi esküvő ráér később is."
Ha ez neki rendben, akkor legalább valamennyire komolyak a szándékai veled. Minden más esetben csak a duma nagy.
40f
Jól mondja a 40-es pali.
De azért én akkor is ultra nagy zsákbamacskának tartom ezt így, együttélés nélkül.
szépen összecuccoltok és felnevelitek, ha akarjátok
anyádék nyakára ne szülj!
nem jósolok ennek jövőt amúgy
Előbb mondd el a családodnak és együtt döntsetek.
Ha még nem éltél együtt a férfival, akkor az eredeti családod a családod és nem ő. Ha ez még máshogy is lenne, akkor is anyagilag mindig csak a saját vérvonaladé lesz a saját vagyonod. Ha már dolgozol és el tudod tartani magad és a családod is segít a teendőkben, akkor nagy baj nem lehet.
Ha nem támogatnak, csak a férfira inkább ne támaszkodj. Mióta vagytok együtt és mióta ismered? Ő egyedül él? A 2 gyereket ő neveli? Mennyiből él, mennyit költ a 2 gyerekre? Saját lakásban él?
7: Ez miről szól ez a hozzászólás? Ebből egy kukkot sem értek.
Mi az a húspiaci érték?
Miért fontos, hogy később milyen kapcsolatai lesznek?
Nem értem.
Kétségbeejtő a sok gyerekellenes hozzászólás.
Az is sokmindent elmond a társadalomról, hogy egy fiatal lánynak a _családja_ akarja megmondani egy 40 éves férfinak, hogy hogysmint vállaljon gyermeket.
Család is jófej lehet: míg a kedvencük körül kering egy biztos egzisztenciájú pasi, addig okés, de azt nem veszik észre, hogy a lánygyerek nem presztizscikk, hanem egy nő, aki gyermekre vágyik.
Ha olyanok, hogy félni kell a reakciójuktól, akkor mindenképpen szüld meg, mert lehet, hogy öreg korodra csak a gyereked fog téged szeretni.
Ha minden borul, az Alfa Szövetség elérhetőségeit tárazd be.
Csak engem döbbent meg a tény,hogy 21 éves leányzó egy apja korabeli 40 éves pasastól terhes?
Hova tart ez a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!