Egy kis tapasztalatra lennék kiváncsi? Többit lent tudjátok olvasni?
Figyelt kérdés
Sziasztok 5 hét 3 napos terhes vagyok,màr az eleje ota barnàzgatok de különösebb problémát eddig nem okozott.Ma reggl elèggé elkedtem vérezni,azonnal korhàz ahol megàlapitottàk hogy pèntek ota nött a petezsák 2 mm et és a méhszáj zàrt.De a mèhemben alvadékos vér van,tehàt valahol szivàrgàs van.Azt hozzá tenném hogy alhasi fàjdalmaim nincsenek,jàrt màr igy valamelyikötök és a végén minden rendben volt?Hosszu èvek ota vàrtunk rà rengetek inszeminàcion és kezelésen estünk àt,hiszem ha igy spontàn sikerült akkor annak oka volt😊😊progit természetesen szedek.2017. máj. 21. 12:08
1/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen a harmadik babával, csak nekem pont a 12. héttől, épphogy fellélegeztem, hogy na, elértem a 12. hétig. De kiderült, hogy egy haematoma van a méhemben. Feküdnöm kellett pár hétig, és aztán felszívódott, ma már 10 éves gyönyörű nagylány! Pihenj sokat!
2/4 A kérdező kommentje:
Ènis hematomàra gondoltam meg talàn arra hogy elpatant valami hajszàlér de 2 doki is benn volt és nem mondták.Csak annyit mondtak hogy szivárgàs van,nem fàj semim.Anyira rossz ez a bizonytalansàg😓😓hirtelen minden szép darabokra törik😢de én mèg bizok benne hogy nem vették èszre a hematomát.
2017. máj. 21. 13:54
3/4 anonim válasza:
Sajnos pont ezert nem mervado masok tapasztalata, mert minden szervezet es eset egyedi es mas. Hiaba egyiknel hematoma, masiknal egyaltalan nem biztos, hogy az. Csak hamis remenyt ad masok tapasztalata. Amikor en kezdtem verezni, szandekosan nem olvasgattam masok eseteit mert nem akartam csalodni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat,egyenlöre nemtudok mit csinálni csak várni jövöhét csütörtökig.Addig pihenek és szedem a gyogyszert,volt már 1 vetélésem és akkor olyan szinten görcsöltem hogy alig birtam menni.
2017. máj. 21. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!