Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lenmagot vettem szorulásra....

Lenmagot vettem szorulásra. Hogy kell enni, mennyit hogy hatása is legyen?

Figyelt kérdés
már nagyon sokat kinlodok. 30 hkm
2010. máj. 16. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:

1 teáskanállal be kell áztatni előző este vízbe,és másnap meginni. Vagy csak szimplán egy pohár vizzel meginni.

de ettől sztem sokkal hatásosabb az aszalt őszibarack,vagy a szilva. És a sok szénsavmentes folyadék.

2010. máj. 16. 20:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, reggel éáhgyomorra elkezdem.. elég egy nap a 2 l folyadék mellé? többet nemszoktam
2010. máj. 16. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a lenmagpehely vált be. Egy kanállal raktam a joghurtba, mellé sok folyadékot kell inni. De volt ,hogy egész lenmagot kaptam csak, azt ugyanígy ettem.
2010. máj. 17. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
ÉLn reggelente a joghurtba raktam. De sok folyadékot kell inni a nap folyamán! Nekem nagyon bevált. A szülésznőm azt mondta, hogy az utolsó hetekben nagyon jó, mert nyákosít is, és a szülést ezzel elősegíti.
2010. máj. 17. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
AZ ELSŐ VAGYOK. mINÉL TÖBBET ISZOL,ANNÁL KÖNNYEBB LESZ A DOLGOD!
2010. máj. 17. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!