Lányok! Szorulásra valami tipp?
igaz még csak 4 napja nem sikerült a nagy dolog, de már nagyon zavar, mert eléggé büdiket pukizok...Mióta terhes vagyok 2-3 naponta sikerül, előtte minden nap volt nagy wc.
Pedig minden nap joghurtozok,eszek gyümit, sok gyümölcslevet iszok napok óta, ma dinnyéztem is, utána meg egy jó nagy bögre tejes capuccinót is megittam, de semmi...:(
Valami tipp?vagy most már lassan jöjjön a kúp?:S
27 hetes km
Probald meg a szilvalekvart,vagy aszalt szilvat,utanna egy pohar meleg tejjel(mezes),nekem bejon :)
35 hetes km
Igaz, én még csak 10 hetes vagyok, de szintén szenvedek a szorulástól. Ma végre sikerem volt, a titka a sok levesevés és délután a rostos narancslé (nálam).
Alap esetben nekem nagyon jó volt a meleg mézes tej. Elaludni is segít, nyugtató hatása van. :)
Sajnos neked kell kikísérlezned, hogy mi a jó, mert mindenkinek más jön be. Nekem a tamarinlax lekvár és a kamilla tea volt jó. Mindent kipróbáltam, és ahogy Te is írtad én is ettem gyümölcsöket, rostosat ittam... és szenvedtem. De olyan szinten, h a szülés nem fáj annyira. :(
A teát napi 3-4csészével szabad fogyasztani: 2ekanál kamillavirágzat leforrázva, 10percig kell állni hagyni és utána leszűröd és ihatod is. (székletlazító)
Szép babavárást kívánok neked!
Meg tudlak érteni, ugyan így vagyok. Voltam. Ami bevált, az a délután már csak gyümölcs (őszibarack,szilva,dinnye)+10-15ml Laveloc szirup. Önmagában egyiksem volt hatásos...
Ja, és a nagy wc-zés előtt én körömvirággal mindig bekentem a fenekemet, mert olyan keményet sikerült produkálnom mint a beton, és véreztem is kegyetlenül. Bocs hogy ilyen "kendőzetlenül" írtam le.
Sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!