Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes vagyok és olyan...

20 hetes vagyok és olyan érzés, mintha a méhszájamnál meg lenne duzzadva nem fáj, csak kellemetlen. Mitől lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés
Orvos csak a terhesség elején vizsgált úgy ezért nem tudom,hogy nyitva vagyok-e.Másnak is van,volt ilyen érzés?
2008. okt. 15. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Még csak egyszer vizsgált meg az orvos? Fura. Szerintem mielőbb keresd fel a dokidat és vizsgáltasd meg magad. Nehogy tényleg ki legyél nyitva. Ne izgulj biztos rendbe lesz minden. 20 hetes pocis
2008. okt. 15. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez normális érzés, valóban megduzzad mindenünk kicsit, mert lazulnak a szövetek. A 18-20. héttől 4 hetente nézik a méhszáj állapotát. Nálad is esedékes ezek szerint egy vizsgálat. Valószínű, hogy nincs semmi baj, de keresd fel az orvosod ezügyben!

2008. okt. 15. 14:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor felkeresem a dokimat biztos ami baiztos.
2008. okt. 16. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!