A Magzati Diagnosztikai Központban és az Istenhegyi Klinikán készítenek 4d-s uh-t?
Szia
Igen csinálnak, de miért nem keresel olcsóbbat????
25 hetes kismama
Én tudok neked ott egy nagyon jó orvos genetikust ajánlani, Dr. Hajdú Krisztina.
Iszonyú, mi mindent meg nem lát ultrahangon. Én őt teljes biztonsággal tudom ajánlani.
S minthogy genetikus is, tud tanácsokat adni, integrált tesztet kielemezni, stb.
Arra figyelj, hogy kb. 3 hétre előre tudnak hozzá időpontot adni telefonon. A gendiagnosztika.hu oldalon megtalálod az elérhetőségüket. 14 000 ft, de nem csak babamozi, hanem genetikai vizsgálat is egyben.
Én a Magzati Diagnosztikai Központban voltam, de nem voltak túl jó élményeim. Pedig én is "jó" helyre akartam menni, orvoshoz, aki majd mindent alaposan megnéz (jah!). Nem így történt sajnos.
Másodjára a 4dgenesis-ben voltunk, ott "csak" szonográfus nézett meg, mégis alaposabb és kedvesebb volt, mint az orvos az előző helyen. Mindent megnézett, még a gyerek gerincében áramló vért, meg az én vesémet is!!! Örök élmény marad, 1 órát voltunk bent és rendkívül elégedetten távoztunk! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm a válaszokat!A 18.heti uh-n Hajdú doktornőnél voltam.Mindent rendben talált,örülök, -mint írod-,hogy nagyon jó szakember.Akkor nyugodt vagyok.
A babamozit a genesisbe ejtem meg.Meghoztad a kedvem.
Köszönöm mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!