Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Véleményeket szeretnék a...

Véleményeket szeretnék a Baross u. -ban található Dr. Szöszi 4D Ultrahang Diagnosztikai Központról. Járt már ott valaki? Ha igen, kérem írja le, hogy mennyire volt velük megelégedve.

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél voltunk ott. Bunkó nő, az ígért 20 perces vizsgálat helyett 12 perc. Utáltam az egészet.

Többször voltunk a 4D Genesisben, első terhességnél is, és most a másodiknál is, és a barátnőim is "odaszoktak", mindenki imádja, mindenki dicséri, nagyon ajánlom. Akár 1-1,5 órán át vizsgál a nő, ha esetleg úgy fekszik a baba, hogy nem lát valamit jól. Két dokinő van, mindkettő nagyon kedves nagyon aranyos.

2010. aug. 4. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem kellemes élmény volt. 28 héten voltunk, és nem volt bunkó aki ott volt, nagyon rendesek voltak. 16-17 perces videót kaptunk, 26 képet cd-n, tehát mi azt kaptuk, amit ígértek. És jó minőségűnek tartom a képeket! Összességében én nem csalódtam!
2010. aug. 5. 08:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy nem érdemben válaszolok, de én is a 4dgenesis-t javaslom. Kb. 50 perces dvd-t, leletet, képet adnak 10500 Ft-ért, + 1500-ért cd-t kb. 40 db képpel, ha kéred. Kedvesek, nagyon szép a rendelő, ott érzed, hogy fontosak vagytok. A szonográfus megvizsgálta tetőtől-talpig a babámat, a köldökzsinórt, a lepényt, külön megnézte a lányom agyában és gerincében a vér áramlását. Megnézte az én vesémet is.

Mi a 2. gyerkőccel is hozzájuk megyünk.

A lányommal a saját orvosomnál is voltunk 4d-n, de fele olyan alaposan nem vizsgált meg, mint az idegen szonográfus hölgy a Genesis-nél. Nagyot csalódtam, mert 12 ezerért nem egy 20 perces elsietett vizsgálatot, és színes nyomtatóval A4-es papírra kinyomtatott képeket vártam. Ráadásul a saját dokimtól, akinek végig fizetünk, és elismert szakember!!! Nevet direkt nem írok.

Na, ezek után mentünk a 4D Genesis-hez, és örök élményben volt részünk. Én azt ajánlom, próbáld ki a 4D Genesis-t!

2010. aug. 5. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is a 4Dgenesist ajánlom.

Igaz, én 6 hetesen mentem oda, mert nagyon kíváncsi voltam, és soká kaptam időpontot a dokimtól, de a 6 hetes babát 20 percig vizsgálta, végig dicsérte, hogy milyen szép!, pedig csak 4mm-eres volt akkor. Plusz kaptunk 2 ajándék képet amiért nem is kelet fizetni, mert még nagyon korán mentünk.

A legjobb hely!!!

2010. aug. 5. 10:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Meggyőztetek, a 4DGenesisbe jelentkezem be!
2010. aug. 5. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is a Baross utcában voltam és tényleg bunkó volt a nő, még pisilni se tudtam elmenni előtte. Ráadásul úgy fogadott csak épp ki nem mondta, hogy kövér vagyok, hogy hú hány kiló is az anyuka, mennyit hízott...stb Aztán rám nyomta a fél tubus zselét, össze vissza kente a ruhám, alig bírtam letörölni. Nekem se volt meg a 20 perc, ráadásul semmit nem lehetett látni a 4D-n és jól megnyomkodta a hasam. Megkérdezte, hogy a dokim minek látta, azt mondta biztos hogy akkor az, de a fáradtságot se vette hogy megnézze, mindenre azt mondta hogy túl zsíros a kismama. Aztán már ,ki is kellett jönni, mert jött a következő. A másik csaj meg mint a lassított felvétel...Nem egy barátságos hely! Nem ajánlom!
2010. aug. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!