Véleményeket szeretnék a Baross u. -ban található Dr. Szöszi 4D Ultrahang Diagnosztikai Központról. Járt már ott valaki? Ha igen, kérem írja le, hogy mennyire volt velük megelégedve.
Első terhességemnél voltunk ott. Bunkó nő, az ígért 20 perces vizsgálat helyett 12 perc. Utáltam az egészet.
Többször voltunk a 4D Genesisben, első terhességnél is, és most a másodiknál is, és a barátnőim is "odaszoktak", mindenki imádja, mindenki dicséri, nagyon ajánlom. Akár 1-1,5 órán át vizsgál a nő, ha esetleg úgy fekszik a baba, hogy nem lát valamit jól. Két dokinő van, mindkettő nagyon kedves nagyon aranyos.
Ne haragudj, hogy nem érdemben válaszolok, de én is a 4dgenesis-t javaslom. Kb. 50 perces dvd-t, leletet, képet adnak 10500 Ft-ért, + 1500-ért cd-t kb. 40 db képpel, ha kéred. Kedvesek, nagyon szép a rendelő, ott érzed, hogy fontosak vagytok. A szonográfus megvizsgálta tetőtől-talpig a babámat, a köldökzsinórt, a lepényt, külön megnézte a lányom agyában és gerincében a vér áramlását. Megnézte az én vesémet is.
Mi a 2. gyerkőccel is hozzájuk megyünk.
A lányommal a saját orvosomnál is voltunk 4d-n, de fele olyan alaposan nem vizsgált meg, mint az idegen szonográfus hölgy a Genesis-nél. Nagyot csalódtam, mert 12 ezerért nem egy 20 perces elsietett vizsgálatot, és színes nyomtatóval A4-es papírra kinyomtatott képeket vártam. Ráadásul a saját dokimtól, akinek végig fizetünk, és elismert szakember!!! Nevet direkt nem írok.
Na, ezek után mentünk a 4D Genesis-hez, és örök élményben volt részünk. Én azt ajánlom, próbáld ki a 4D Genesis-t!
Én is a 4Dgenesist ajánlom.
Igaz, én 6 hetesen mentem oda, mert nagyon kíváncsi voltam, és soká kaptam időpontot a dokimtól, de a 6 hetes babát 20 percig vizsgálta, végig dicsérte, hogy milyen szép!, pedig csak 4mm-eres volt akkor. Plusz kaptunk 2 ajándék képet amiért nem is kelet fizetni, mert még nagyon korán mentünk.
A legjobb hely!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!