Mitől van, hogy 3 napja vérzek 5 hetes terhesen?
Szia.
Onnan tudhatod,hogy elmész az orvoshoz,ö csinál egyuh-t,és meglátni,hogy lüktet-e a kis szíve?
Reme´lem,hogy nem lessz semi gond.Pihenj sokat.
31hetes kismama.
Ha nem fájsz, szerintem nincs baj. Ha egyébként ilyenkor szoktál menstruálni előfordulhat, hogy ez olyasmi... Azonban én a helyedben elmennék az orvosomhoz, hogy megnyugodjak! Ő biztosabbat tud mondani, mint mi!
Grat a babához!
Üdv.: 12 hetes kismami
Sajna előfordult már görcs nélküli vetélés is, de ne ez legyen. Az tuti, hogy én is a legkisebb vérzés estén már az orvosnál lennék, hisz a vérzés és a láz nem normális terhesség alatt, más igen.
Lehet menses is, de azért nézesd meg magad!!
Szia!
Távol álljon tőlem, hogy rádijesszek, de én is kis vérezgetéssel kezdtem, de gondoltam másnak is volt már és majd elmúlik. Hát nem múlt el, ma jöttem ki a kórházból, meghalt a kisbabám 10hetesen. Szerintem szaladj az orvoshoz és megnyugszol, ha tudod, nincs baj.Szoritok nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!