Gond az, ha nem kívánom annyira a folyadékot? 8 hetes vagyok.
szia! én a 7. hétben vagyok és ugyan így vagyok vele. szinte magamba kell erőszakolnom minden kortyot és sajna a gyümölccsel is így vagyok :-(
bolgod babavárást neked is
En kb 5. heten vagyok. Eddig nem ittam szinte soha. Most viszont allandoan szomjas vagyok. Bar mondjuk rengeteget pisilek is. de folyton ugy erzem, hogy ki van szaradva a szam.
de nekem is hanyingerem lesz, ha az utolso kortyokat bar nem kivantam, megis megittam.
Probalj gyakran apro kortyokat inni inkabb es levest enni.
Én sosem ittam eleget, a terhességem előtt sem. De a terhesség alatt legalább 2 liter folyadék kell naponta. A módszerem a következő: másfél literes ásványvíz reggel kinyit és ivás, majd egész nap a kézalatt és a kezembe van, így nagy nehezen de elfogy este 10 körül. Ezenkívül nagyon szeretem a leveseket így abból van a maradék fél liter. Ha meg megunom az ásványvizet, akkor csere teára vagy tejre. A leves marad :) Hozzá lehet szokni.
26 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!